Esnaf Odası Üyelerine İndirim

Esnaf Odası Üyelerine İndirim
Türkiye’nin önde gelen okul öncesi eğitim kuruluşlarından Ya-Pa Yaşam Paylaşım Anaokulları Fethiye şubesi; Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar odası ile indirim protokolü imzaladı. İmzalanan protokol ile Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar...

Türkiye’nin önde gelen okul öncesi eğitim kuruluşlarından Ya-Pa Yaşam Paylaşım Anaokulları Fethiye şubesi; Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar odası ile indirim protokolü imzaladı. İmzalanan protokol ile Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine; % 10 indirim ve 10 taksit imkanı sağlanmış oldu. Bu İndirim protokolünden Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri 2 yıl süre ile yararlanabilecek.

İndirim protokolü Ya-Pa Yaşam Paylaşım Anaokulları Fethiye şubesi kurucusu Meral Muriç ile Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkan yardımcısı ve başkan vekili Veli Uysal tarafından imzalandı. Ya-Pa Yaşam Paylaşım Anaokulları Fethiye şubesi kurucusu Meral Muriç açıklamasında “Okulumuzun imkanlarından Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerinin faydalanması sağlamak için bu protokolü imzalamış bulunmaktayız. Bu protokol ile Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine 2 yıl boyunca, % 10 indirim ve 10 taksit imkanı sağlamış bulunmakta yız. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. Okul hakkında bilgi veren Meral Muriç “Ya-Pa Anaokulları olarak Fethiye’de 27. Şubemizi açtık. 560 metre kare kapalı alan, 600 metre kare açık alan yerimiz var. Yerden ısıtmalı, fiziki şartları çok iyi bir okul yaptık. 76 kontenjanımız var. Eğitimimiz genel merkezimizden gönderilen planlar çerçevesinde yapılıyor. Cambridge’in İngilizce destekli yayınlarını kullanıyoruz. Ayrıca kendi yayınlarımızı kullanıyoruz. Yaratıcı drama, güzel sanatlar, ritmik jimnastik ve İngilizce derslerimiz olacak. Çocuklarımıza gelişim testleri de uyguluyoruz. Yetenek testleri yaparak baskın karakterlerini öğreniyoruz, kendi akademimizce geliştirdiğimiz. Mutlu gelecek, mutlu yarınlar yetiştirmek istiyoruz. Herkesi okulumuzu görmeye davet ediyoruz” dedi. Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkan yardımcısı ve başkan vekili Veli Uysal’da açıklamasında “Fethiye’de eğitim ve öğretim hayatı her geçen gün hızla büyüyor. Bu protoko lün üyelerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 382 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.