Evgeny Grinko, Bodrum’da misafirlerini büyüledi

Evgeny Grinko, Bodrum’da misafirlerini büyüledi
Dünyaca ünlü piyano sanatçısı Evgeny Grinko, yaz konserleri kapsamında bayramın ikinci günü Bodrum Antik Tiyatro'da verdiği konserle misafirlerini adeta büyüledi.Moskova’nın yakınında Zhukovsky adlı bir kasabadan çıkan "Valse"...

Dünyaca ünlü piyano sanatçısı Evgeny Grinko, yaz konserleri kapsamında bayramın ikinci günü Bodrum Antik Tiyatro'da verdiği konserle misafirlerini adeta büyüledi.

Moskova’nın yakınında Zhukovsky adlı bir kasabadan çıkan "Valse" adlı şarkısıyla adını tüm dünyaya duyuran genç piyanist, Bodrum'un tarihi ve mistik atmosferinde unutulmaz bir geceye imza attı.

Seyirciyi Türkçe "İyi Akşamlar" "Ben Evgeny Grinko" diye selamlayan müzisyen "Ben ve müzisyen arkadaşlarım bu akşam sizin için çalacağız” dedi.

İlk bestesini 16 yaşındayken üyesi olduğu bir punk grubu için kaleme alan, zamanla klasik ardından da minimalist müziğe geçiş yapan Rus sanatçı konserde, çello, akordeon, keman ve viola çalan müzisyenlerle birlikte kendilerini dinlemeye gelenleri müzikal bir yolculuğa çıkardı.

Zaman zaman seyircilere Türkçe espriler de yapan Grinko ve arkadaşları finalde seyircilerin daveti üzerine tekrar sahneye dönerek valse şarkısını tekrar çalarak hafızalardan uzun süre silinmeyecek müzikal geceyi noktaladı.

Bu haber toplam 777 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.