Evi yanan aile römorkta yaşıyor

Evi yanan aile römorkta yaşıyor
Muğla’nın Menteşe ilçesi Karabağlar mevkiinde elektrik kontağından çıkan yangında evleri tamamen yandığı için bir traktörün römorkunda yaşayan...

Muğla’nın Menteşe ilçesi Karabağlar mevkiinde elektrik kontağından çıkan yangında evleri tamamen yandığı için bir traktörün römorkunda yaşayan Ünal ailesi, hayırseverlerden yardım bekliyor.

Süleyman Akbulut

Muğla’nın Menteşe İlçesi Karabağlar Yaylasında meydana gelen yangında, evleri tamamen yanan 52 yaşındaki Mehmet Ali Ünal ve ailesi, bir traktörün römorkunda yaşam mücadelesi veriyor.

Yaşadıkları ev tamamen yanan Mehmet Ali Ünal,  bankaya kredi borcu bulunduğunu ve borcu ödemek için büyükbaş hayvanlarını sattığı 40 bin liranın da yangında tamamen yandığını belirtti.

Ünal, “Aile olarak geçimizi çiftçilikten sağlıyoruz. Yangının olduğu gün kent merkezinden alışveriş yapıp eve geldim. Geldiğimde yangını gördüm. İlk çocukların odası tutuşmuş. Televizyon odası. Elektrik hemen kesildi. Ardından bir anda ateş yükseldi. Televizyonun yanından çıktı herhalde. Çocuklar yangını görünce çıkmışlar. Allah’tan can kaybı olmadı. İçeride beyaz eşya fazlaydı. Derin dondurucuyu yeni almıştım zaten. Paralarımın hepsi yangında gitti. Bankaya yatacak para vardı. 40 bin lira kadar para ayırmıştım. Çiftçilik yapıyorum. Danalarımı satmıştım. Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Yanan evimizin yerine yapacağımız ev için herkesin desteğini bekliyoruz” dedi.

Yangında evleri tamamen yandığı için 3 gündür bir traktörün römorkunda gecelediklerini anlatan Ayşe Ünal ise, yangında evlerinin tamamen yandığını gözyaşları içinde anlatarak, “Yangında mutfağımız da tamamen yandı. Hayırseverlerin bize mutfak eşyası yardımında bulunmasını istiyorum” diye konuştu.

TÜRK KIZILAYI YARDIMDA BULUNDU

Türk Kızılay Menteşe Şubesi’nce, elektrik kontağından çıkan yangında evleri tamamen yandığı için bir traktörün römorkunda yaşayan Ünal ailesine Muğla Adliyesinde görevli hayırsever bir savcı tarafından bağışlanan mobilya takımıyla,  mutfak malzemeleri, kıyafet ve gıda kolisi yardımında bulunuldu.

Bu haber toplam 553 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.