EVİ YANAN VATANDAŞLAR BİLGİLENDİRİLDİ

EVİ YANAN VATANDAŞLAR BİLGİLENDİRİLDİ
Milas’ta meydana gelen yangında evi, ahırı veya deposu yanan vatandaşlar düzenlenen toplantıyla yenisi yapılacak olan binalar ile ilgili bilgilendirildi.Milas’ta geçtiğimiz ay meydana gelen ve büyük bir alanda etkili olan yangında...

Milas’ta meydana gelen yangında evi, ahırı veya deposu yanan vatandaşlar düzenlenen toplantıyla yenisi yapılacak olan binalar ile ilgili bilgilendirildi.

Milas’ta geçtiğimiz ay meydana gelen ve büyük bir alanda etkili olan yangında evi, ahırı veya depo gibi alanları yanarak ağır hasar gören vatandaşlar Çökertme Mahallesi’nde düzenlenen toplantıyla süreç hakkında bilgilendirildi.

Düzenlenen toplantıya, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı İsmail Ceylan, AFAD Muğla İl Müdürü İsmail Özkan ve Milas genelindeki yangınlarda zarar gören vatandaşlar katıldı.

Toplantıda kısa bir konuşma yapan Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, katılan herkese teşekkür ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Kaymakam Böke, toplantıyı düzenleme amaçlarının süreç hakkında bilgi vermek ve mağdur olan vatandaşların varsa sorularını cevaplamak olduğunu söyledi

Kaymakam Böke’nin ardından, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı İsmail Ceylan ve AFAD Muğla İl Müdürü İsmail Özkan yeni yapılacak olan ev, ahır ve diğer binalar ile ilgili bilgiler aktardılar.

Toplantı da vatandaşlar da bilgi almak istedikleri konularda sorularını sorarak yetkililerden bilgiler aldı.

Bu haber toplam 400 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.