Fatura borcu olana 2 ay su kesintisi yok

Fatura borcu olana 2 ay su kesintisi yok
Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Başkanlığı (MUSKİ) tarafından son dönemde artan korono virüs salgını sebebiyle sağlık ve...

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Başkanlığı (MUSKİ) tarafından son dönemde artan korono virüs salgını sebebiyle sağlık ve hijyen tedbirleri kapsamında Muğla’da su faturası borcu olan konut abonelerine 2 ay su kesintisi uygulamayacaklarını duyurdu.

Sinem Karakaya

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Başkanlığı (MUSKİ) tarafından ülkemizi tehdit eden korono virüse karşı alınan önlemler kapsamında, vatandaşların sağlık ve hijyen konusunda aksama yaşamamaları için su faturası borcu olan konut abonelerine 2 ay su kesintisi uygulamayacaklarını duyurdu.

Hijyen kurallarına uyarak vatandaşların çevresini koruyabileceğini ifade eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, “Sevgili hemşehrilerim; sağlık ve hijyen tedbirleri kapsamında Muğla’mızda su faturası borcu olan konut abonelerimize 2 ay su kesintisi uygulanmayacaktır. Hepimiz hijyen kurallarına uyarak sevdiklerimizi ve çevremizi koruyabiliriz” dedi.

Bu haber toplam 822 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.