Federasyon Başkanı Apaydın’dan ziyaret

Federasyon Başkanı Apaydın’dan ziyaret
Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı’na çalışma ziyaretinde bulundu.Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı...

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı’na çalışma ziyaretinde bulundu.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı’na bir çalışma ziyaretinde bulunarak oda başkanları ile bir araya geldi.

Pandemi sürecinden en fazla etkilenen kesimlerin başında gelen şoför esnafının, ülke genelinde yaşadığı sorunlara ilave olarak yaşanan bölgesel sorunları, Oda Başkanlarından dinleyen Federasyon Başkanı Apaydın, sorunların çözümü için bir kez daha yetkili kurumlar nezdinde gerekli girişimlerin yapılacağını söyledi.

Federasyon Başkanına şoför esnafının sorunlarını aktardıklarını söyleyen Kamyoncu Otomobilci ve Şoförler Esnaf Odası Başkan Yardımcısı Arif Özer, “İlimizi ziyaret eden TŞOF Genel Başkanı Sayın Fevzi Apaydın’a 12 Oda Başkanımızla beraber Milas şoförler odası başkanımızın ev sahipliğinde meslektaşlarımızın sorunlarını aktardık. Yapılan toplantıda genel başkanımızdan, daha önce federasyonumuza yapmış olduğumuz taleplerden; Taşımalı eğitimde yaklaşık maliyet hesaplamasındaki katsayıların önümüzdeki eğitim öğretim döneminden itibaren taşımacılarımızın lehine olacak şekilde düzeltildiği müjdesini aldık. Zor günler geçiren okul servis taşımacısı esnaflarımızın araçlarının 12 olan yaş sınırının arttırılması, arttırılamıyorsa pandemi sürecinde çalışmadıkları için esnetilmesi, Özel toplu taşıma araçlarına bin TL olan araç başına devlet desteğinin arttırılması, Ticari araç şoförlerinin 65 olan yaş sınırının arttırılması, şehirler arası taşımacılık yapan kamyoncu esnafımızın araç kullanma süreleri ile ilgili sıkıntıların giderilmesi, özel Toplu taşıma araçlarında T.C. uyruklu olmayan yabancı misafirlerimizin HES kodu olmadan araca binememelerinden kaynaklanan sıkıntıların giderilmesi, konularında ilgili bakanlıklar nezdinde yazılı ve şifahi taleplerde bulunulduğu ve girişimlerinin devam ettiği bilgisini aldık. Genel Başkanımız Sayın Fevzi Apaydın’a ilimize yapmış oldukları ziyaret ve toplantıda aktardığı bilgilerden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Bu haber toplam 256 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.