Fenalaşan sürücü zeytinliğe uçtu, 1 ölü, 1 yaralı

Fenalaşan sürücü zeytinliğe uçtu, 1 ölü, 1 yaralı
Yatağanda meydana gelen trafik kazasında direksiyon başında fenalaşan sürücü yaşamını yitirdi, araçta bulunan 11 yaşındaki çocuk ise yaralı olarak...

Yatağanda meydana gelen trafik kazasında direksiyon başında fenalaşan sürücü yaşamını yitirdi, araçta bulunan 11 yaşındaki çocuk ise yaralı olarak kurtuldu.

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Turgut Beldesinden ilçe merkezine doğru hareket halindeki 48 YU 338 plakalı özel minibüs Yeniköy köyü yakınlarında yoldan çıkarak takla attı. Yaklaşık 30 metre takla atarak savrulan minibüs yol kenarındaki zeytinliğe düştü ve ağaçlara çarparak durabildi. Çevreden gelenlerin yardımıyla araçtan çıkartılan sürücü Mestan Uygun(35) kaldırıldığı Yatağan Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi. Araçta bulunan ve isminin Selahattin Çoban olduğu öğrenilen 11 yaşındaki çocuk ise kazayı yaralı olarak atlatırken Muğla Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde tedaviye alındığı öğrenildi.

Öte yandan kaza haberini elerek hastaneye koşan Uygun’un yakınları ölüm haberi üzerine hastane bahçesinde fenalık geçirdi. Yakınları Mestan Ugun’un bir gönce (dün) aniden fenalaştığını ve hastaneye kaldırıldığını, kendisine burada dil altı hapı verildiğini belirterek Uygun’un direksiyon başında kalp krizi geçirmiş olabileceğini öne sürdüler.

Bu haber toplam 487 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.