Fethiye Belediyesi, Alzheimer Derneği ile protokol imzaladı

Fethiye Belediyesi, Alzheimer Derneği ile protokol imzaladı
Fethiye Belediyesi ile Fethiye Alzheimer Derneği işbirliği protokolü imzaladı.Geçtiğimiz günlerde Fethiye Belediyesi ile Fethiye Alzheimer Derneği’nin işbirliği ile ilgili madde, Fethiye Belediye Meclisi’nden geçmişti. Fethiye...

Fethiye Belediyesi ile Fethiye Alzheimer Derneği işbirliği protokolü imzaladı.

Geçtiğimiz günlerde Fethiye Belediyesi ile Fethiye Alzheimer Derneği’nin işbirliği ile ilgili madde, Fethiye Belediye Meclisi’nden geçmişti. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Alzheimer Derneği Başkanı Mehdi Sadat ile iki kurumun işbirliği için protokol imzaladı.

Fethiye Alzheimer Derneği Başkanı Mehdi Sadat, “Fethiye Alzheimer Derneği olarak gündüz yaşam merkezi oluşturmak için başvuruda bulunduk. Babataşı Mahallesi’nde bir alan tahsis edildi. Burada hastalarımızı ve yakınlarını ağırlayacağız. Sosyal faaliyetlerde bulunacağız. Müzik, resim, bahçe gibi hobilerle bu hastalığa yakalanan vatandaşlarımızın iyileşme sürecine destek vereceğiz. Bu konuda bizlere destek veren Kazım Dikmentepe, Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli ve Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya sonsuz şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise, bu tür sosyal projelerde yer almaktan onur duyduklarını ifade ederek, “Bize ilk başvuru geldiğinde gerekli görüşmeleri yaptık. Meclisimizden onayı aldık. Bu kadar hassas bir konuya destek veren meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Biz Fethiye Belediyesi olarak hassasiyet gerektiren bu sözleşmeyi imzalamaktan mutluluk duyduk” dedi.

Bu haber toplam 414 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.