Fethiye Devlet Hastanesi’nde Yemek Skandalı

Fethiye Devlet Hastanesi’nde Yemek Skandalı
FERDİ YAVUZ- Fethiye Devlet Hastanesi personeline verilen yemeklerden sinek ve böcek çıktığı iddiası bir skandala yol açtı. Fethiye Devlet Hastanesi'nde...

FERDİ YAVUZ- Fethiye Devlet Hastanesi personeline verilen yemeklerden sinek ve böcek çıktığı iddiası bir skandala yol açtı. Fethiye Devlet Hastanesi'nde görevli sağlık çalışanlarının,  içtikleri çorbanın içerisinden kızarmış sinek, yedikleri makarnadan böcek çıktığı ileri sürüldü. Görüntüler Muğla’da şok etkisi yarattı.

Fethiye Devlet Hastanesi’nde Yemek SkandalıFethiye Devlet Hastanesi’nde Yemek Skandalı

Fethiye Devlet Hastanesi çalışanları, yemeklerin içinden devamlı böcek ve benzeri değişik cisimlerin çıkması ve yemeklerin sağlıksız koşullarda pişirilerek, kendilerine servis edildiğini ileri sürerek hastanenin yemekhanesinde eylem yaptılar.

Fethiye Devlet Hastanesi’nde Yemek Skandalı

Hastanenin sağlık çalışanları yemeklerde çıkan böceklerin fotoğraflarını çekerek ve eylem görüntülerini sosyal medyada paylaşınca hastanede yaşanan yemek skandalı ortaya çıktı. Fethiye’de şok etkisine yol açan olayla ilgili hastanede görev yapan bir çalışan hastanenin yemekhanesinde yemeklerden çıkan böcek, sinek ve farklı cisimlerle ilgili şunları kaydetti; “Devlet Hastanesi çalışanları olarak bugüne kadar sağlığın merkezi olan hastanemizde hijyen şartlarına uygun olmayan şekilde yemeklerin defalarca servis edildiği görülmüştür. Bugün burada yapacağımız pasif eylemin sebebi budur. Yemekler masalarda kalıyor. Eylem başlıyor.”

Fethiye Devlet Hastanesi’nde Yemek Skandalı

Fethiye Devlet Hastanesi’nde yaşanan ve skandala yol açan konu ile ilgili Muğla İl Sağlık Müdürlüğü soruşturma açtı.

Muğla İl Sağlık Müdürü İskender Gencer konuyla ilgili soruşturma açıldığını belirterek; “ Geçtiğimiz gün soruşturma açtık. Bende bizzat Fethiye Devlet Hastanesi’ne gittim. Olayı yerinde araştırdım ve inceledim.  Denetimimi yaptım. Hastanenin Başhekimi ile konunun hassasiyetini görüştüm. Başhekim’de olayın takipçisi. Bu işin sorumluları ile ilgili gereğinin yapılması için gerekli talimatları verdim.” Dedi.

Bu haber toplam 2704 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.