Fethiye Devlet Hastanesi’ne anjiyo ünitesi müjdesi

Fethiye Devlet Hastanesi’ne anjiyo ünitesi müjdesi
AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, girişimler sonucu Fethiye Devlet Hastanesine Anjiyo Ünitesi kurulması için onay alındığını açıkladı.AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan,  Fethiye AK Parti İlçe Başkanlığı’nı...

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, girişimler sonucu Fethiye Devlet Hastanesine Anjiyo Ünitesi kurulması için onay alındığını açıkladı.

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan,  Fethiye AK Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek, İlçe Başkanı Turgay Öztürk ile birlikte açıklamalarda bulundu.

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Sağlık Bakanlığı nezdinde gerçekleştirilen görüşmelerin olumlu sonuçlandığını açıkladı. Yelda Erol Gökcan, Sağlık Bakanlığı’nın 300 bin nüfusa göre planlama yaptığını ve 167 bin nüfusa sahip olan Fethiye’ye Anjiyo Ünitesi kurulması için onay verdiğini dile getirdi. AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, “Fethiye Devlet Hastanemizin en yakın kalp merkezine uzaklığı 120 kilometredir. Hastalarımız Fethiye’den Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne sevk ediliyordu. Fethiye Devlet Hastanesi,  bu merkeze 198 kilometre gibi uzak bir mesafededir. Kalp ve damar hastalıklarında tanı ve tedavi hizmetlerinin sürekli bir şekilde sunulması, sağlık hizmetine erişimin hızlıca sağlanması, acil müdahale gerektiren vaka yönetiminin hızlı ve etkin bir şekilde yürütülmesi için bünyesinde 4 kardiyoloji uzmanı ve ikinci seviye 5 yataklı koroner yoğun bakım servisi olan Fethiye Devlet Hastanesi’nde sağlık alt yapısının güçlendirilerek tanı ve tedavi amacıyla kardiyolojik işlemlerin yapıldığı anjiyo ünitesi kurulmasına karar verildi” dedi.

Fethiye çevresindeki ilçelerde yaşayan vatandaşların diğer illere gitmek zorunda kalmayacağını dile getiren AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, “İlimiz dışından hastaların da tedavisi hastanemizde yapılacaktır. Bu sayede yolda geçen zaman nedeni ile hayat kayıpları yaşanmayacaktır. Emek, zaman ve maddi kayıplar önlenecektir” dedi.

Bu haber toplam 1754 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.