Fethiye, Travel Turkey İzmir Fuarı’nda yerini aldı…

Fethiye, Travel Turkey İzmir Fuarı’nda yerini aldı…
12. Travel Turkey İzmir Fuarı ve Kongresi, turizm sektörünün tüm kollarını Fuarizmir’de bir araya getiriyor. Fethiye’nin tanıtımı için hazırlanan turizm paydaşları da Yeni Trend Fethiye ismiyle fuardaki yerini aldı. Fethiye’nin...

12. Travel Turkey İzmir Fuarı ve Kongresi, turizm sektörünün tüm kollarını Fuarizmir’de bir araya getiriyor. Fethiye’nin tanıtımı için hazırlanan turizm paydaşları da Yeni Trend Fethiye ismiyle fuardaki yerini aldı. Fethiye’nin fuardaki kokteyli ise 7 Aralık Cuma, saat 15:00’de gerçekleşecek.

Dünyanın farklı ülkelerinden gelen ziyaretçileri İzmir’de buluşturan Travel Turkey İzmir Fuarı ve Kongresi, bu yıl 6,7,8 Aralık 2018 tarihlerinde düzenlenecek. Fethiye Kaymakamlığı ve Fethiye Belediyesi başta olmak üzere bir çok kurum ve kuruluştan oluşan Fethiye Turizm Paydaşları da Fethiye’nin tanıtımı için Yeni Trend Fethiye ismiyle fuardaki yerini aldı.  Fethiye’nin fuar kokteyli ise, 7 Aralık Cuma günü saat 15:00’de Fuarizmir’de bulunan B/B312 numaralı stantta gerçekleşecek.

Bu haber toplam 595 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.