Fethiye'de 23 Nisan Törenle Kutlandı

Fethiye'de 23 Nisan Törenle Kutlandı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yıldönümü, korona virüs tedbirleri kapsamında düzenlenen Fethiye Kaymakamlığı Atatürk Anıtı’nda, törenle kutlandı.Valilik kararıyla, pandemi nedeniyle kısıtlı sayıda...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yıldönümü, korona virüs tedbirleri kapsamında düzenlenen Fethiye Kaymakamlığı Atatürk Anıtı’nda, törenle kutlandı.

Valilik kararıyla, pandemi nedeniyle kısıtlı sayıda kişiyle gerçekleştirilmesine karar verilen tören, yenilenen Kaymakamlık binası önünde bulunan Atatürk Anıtı’nda ilk kez gerçekleştirildi. Törene Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ve ilçe kurum müdürleri katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Atatürk Anıtına çelenk sunmasıyla başlayan törende, Gazi İlkokulu öğrencisi Ahmet Zafer Çamdibi ve Beril Çağlar, 23 Nisan şiirlerini okudular. İlçe birincisi olan 23 Nisan şarkısının dinletilmesinin ardından tören sona erdi.

Tören sonrasında açıklama yapan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca şunları söyledi; “Ne yazık ki pandemi nedeniyle bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı buruk bir şekilde kutluyoruz. Daha önce öğrencilerimizle birlikte farklı ülkelerden çocuklarımızı ağırlamıştık. Çocuklarımız için çok faydalı etkinlikler gerçekleştiriyor ve 23 Nisanı coşkulu bir şekilde kutluyorduk. Dilerim pandemiden sonra çocuklarımızla birlikte güzel etkinliklerde buluşuruz. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.”

Bu haber toplam 455 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.