Fethiye’de Muhtarlar toplantısı

Fethiye’de Muhtarlar toplantısı
2019 yılının İlk Muhtarlar toplantısı Fethiye Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlendi.Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner başkanlığında gerçekleşen toplantıda; Fethiye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma...

2019 yılının İlk Muhtarlar toplantısı Fethiye Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlendi.

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner başkanlığında gerçekleşen toplantıda; Fethiye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında 2019 yılında mütevelli üyesi olarak görev yapacak olan muhtarların seçimi yapıldı.

Fethiye’deki 41 mahalle muhtarı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında görev alacak muhtarları seçmek üzere bir araya geldiler. Vakıfta görev alacak olan mütevelli üyesi 2 muhtarı seçmek için toplanan muhtarlar; Tuzla Mahallesi Muhtarı Bekir Çalış ile Koru Mahallesi Muhtarı Nurettin Göztepe’yi vakıf üyeliğine seçtiler. Kaymakam Şahiner’in konuşmasıyla başlayan toplantıda görüş ve öneriler paylaşıldı. Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner konuşmasında “Fethiye’mizin ve mahallelerimizin durumunun değerlendirdiği, fikir ve görüşlerin alındığı yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirmekteyiz. Toplantıya katılan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni bir yıla girdik. Ülkemize ve ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun. Bu gün Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızda 2019 yılında görev yapacak olan iki muhtarımızın seçimini gerçekleştireceğiz” dedi. Konuşmasına devam eden Kaymakam Şahiner Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının 2019 yılında yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bu haber toplam 354 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.