Fethiye’de Seri Katil Endişesi

Fethiye’de Seri Katil Endişesi
Bir Ayda Üç Çoban ÖldürüldüMuğla’nın Fethiye ilçesinde son dönemlerde işlenen cinayetler bölgede büyük panik yarattı.  Fethiye’nin Mendos Dağı...

Bir Ayda Üç Çoban Öldürüldü

Muğla’nın Fethiye ilçesinde son dönemlerde işlenen cinayetler bölgede büyük panik yarattı.  Fethiye’nin Mendos Dağı eteklerinde çobanlık yapan Cahit Paslı(42) ve eşi Hatice Paslı(38) 9 Mart tarihinde av tüfeği ile öldürülmüşlerdi. Paslı çiftinin katil ya da katil zanlıları yakalanamadı. 3 Nisan tarihinde Mendos Dağı eteklerinde keçileri otlatan çoban Hüseyin Gökmen’in cesedi bulundu. Gökmen’inde diğer iki çoban gibi sırtından av tüfeği ile vurulduğu belirlendi.

Özel Ekip Oluşturuldu

Son bir ay içerisinde aynı bölgede üç çobanın av tüfeği ile öldürülmesi bölgedeki çobanları endişeye sevk etti. Çobanlar seri katil endişesi yaşadıklarını söylediler. Bir ayda yaşanan üç çoban cinayetinin ardından jandarma ekipleri harekete geçti. İşlenen cinayetlerin aydınlatılması için jandarma ekipleri özel bir ekip oluşturdu. Oluşturulan özel ekip işlenen cinayetlerin aydınlatılması için çalışmalara başlandı.

Fethiye’de 2009-2011 yılları arasında iki kamyon şoförü, iki akaryakıt görevlisi ve bir çoban silahla öldürülmüştü. İşlenen 5 cinayetin zanlısı olarak bir kişi tutuklanmıştı.

Mustafa İnci

Bu haber toplam 1126 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.