FETHİYELİ GENÇ TENİSÇİNİN BAŞARILARI

FETHİYELİ GENÇ TENİSÇİNİN BAŞARILARI
Tenis sporuna gönül veren Fethiyeli genç tenisçi Hasan Başaran Şimşek, Türkiye Tenis Federasyonu’nun Aydın’da düzenlediği Büyükler Yaz Kupası Türkiye serisinde teklerde finale çıkmayı başardı.26 Temmuz – 30 Temmuz 2021...

Tenis sporuna gönül veren Fethiyeli genç tenisçi Hasan Başaran Şimşek, Türkiye Tenis Federasyonu’nun Aydın’da düzenlediği Büyükler Yaz Kupası Türkiye serisinde teklerde finale çıkmayı başardı.

26 Temmuz – 30 Temmuz 2021 tarihleri arasında Aydın’da düzenlenen Büyükler Yaz Kupası Türkiye Serisi-3 maçlarına antrenörü Selçuk Mermer refakatinde hazırlanan Başaran Şimşek, çift erkekler kategorisinde ise partneri, Dalaman bölgesi sporcusu Güney Ege Çetin ile birlikte şampiyon oldu.

Fethiyeli, 17 yaşındaki genç tenisçi Başaran Şimşek, Manisa/Demirci’de, Temmuz ayında, yine Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen Büyükler Yaz Kupası Türkiye Serisi-2 Turnuvası’nda çiftler kategorisinde,  Trabzon bölgesi sporcusu Ata Kalaycıoğlu ile birlikte şampiyon olmuştu. Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen Demirci Akıncıları Büyükler Yaz Kupası Türkiye Serisi-2 Turnuvasına 16 ilden gelen 73 tenisçi katılmıştı. Çift erkekler kategorisinde Hasan Başaran Şimşek/Ömer Ata Kalaycıoğlu, çift kadınlar kategorisinde ise İzem Elif Ölçer/Alara Ayaz ekipleri ilk sırayı almıştı.

Fethiyeli tenisçi Başaran Şimşek 6 yaşından beri tenis sporu ile aktif olarak ilgileniyor ve herhangi bir kulüp adına oynamıyor.  Başaran Şimşek “İlk büyük hedefim milli takımdı, Ocak ayında milli takıma seçilerek çok önemli bir adım atmış oldum. Önümüzdeki süreçte uluslararası turnuvalarda başarılı olup ülkemizin ve Fethiye’nin ismini daha geniş kitlelere duyurmak istiyorum” diyerek iddiasını ortaya koydu.

Çalışmalarını antrenör Selçuk Mermer ve kondüsyoner Berkay Koç eşliğinde, Kirschbaum sponsorluğunda sürdüren, hedefinin milli takım ve yurt dışında başarı olduğunu belirten Fethiyeli tenisçi Başaran Şimşek çalışmaları için kort desteği veren Fethiye Belediyesine teşekkür etti.

Bu haber toplam 343 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.