Fethiyeli şair yeni kitabını çıkardı

Fethiyeli şair yeni kitabını çıkardı
Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaşayan Ölüdeniz aşığı 45 yaşındaki şair Sevim Tutar Arıcak, Beni Bana Bırakın isimli şiir kitabını çıkardı. Şair Sevim Tutar Arıcak, “2021 Mayıs ayında çıkardığım Beni Bana Bırakın...

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaşayan Ölüdeniz aşığı 45 yaşındaki şair Sevim Tutar Arıcak, Beni Bana Bırakın isimli şiir kitabını çıkardı. Şair Sevim Tutar Arıcak, “2021 Mayıs ayında çıkardığım Beni Bana Bırakın isimli kitabımı yaşadığım şehre aşık bir yazar şair olarak borcum olduğunu düşündüğüm için aileme, Ölüdeniz, Fethiye ve Muğlalı hemşerilerime ve bütün şiir severlere ithaf ediyorum” dedi.

 Ölüdeniz aşığı 45 yaşındaki şair Sevim Tutar Arıcak, Mayıs ayında Beni Bana Bırakın isimli şiir kitabını çıkardı. Yazdığı şiir kitaplarında herkesin kendinden dizeler bulacağı dile getiren Sevim Tutar Arıcak, “ 2021 Mayıs ayında çıkardığım Beni Bana Bırakın isimli kitabımı yaşadığım şehre aşık bir yazar şair olarak borcum olduğunu düşündüğüm için aileme, Ölüdeniz, Fethiye ve Muğlalı hemşerilerime ve bütün şiir severlere ithaf ediyorum. Yazdığım şiir kitaplarında herkesin kendinden dizeler bulacağı, uyuyan duyguları uyandırmak için şiir severlerin keşfetmesini arzu ederim” ifadelerini kullandı.

Şiir kitapların yanı sıra roman çalışmalarının da devam etmekte olduğunu söyleyen şair Sevim Tutar Arıcak, yakın bir tarihte gerçek bir yaşam öyküsünü yazdığı romanının okuyucuları ile buluşacağını açıkladı.

SEVİM TUTAR ARICAK KİMDİR?

1976 yılında Fethiye’nin Ölüdeniz Mahallesinde doğdu. Uzun yıllar turizm sektöründe çalıştı. Evli ve iki çocuk annesidir.

2014 yılından beri şiirleri yerel gazetelerde yayınlanmaktadır. 2017 yılı Şubat ayında Senden Sonra isimli şiir kitabını çıkardı.

Bu haber toplam 448 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.