FETHİYE’NİN BU HAFTASONU KONUĞU BEŞİKTAŞ

FETHİYE’NİN BU HAFTASONU KONUĞU BEŞİKTAŞ
ING Basketbol Süper Ligi'nin 5. haftasında Ankara’da oynadığı Ormanspor karşılaşmasını 77-66 kaybedenLokman Hekim Fethiye Belediyesporbu haftasonu Fethiye...

ING 

Basketbol Süper Ligi

'nin 5. haftasında Ankara’da oynadığı Ormanspor karşılaşmasını 77-66 kaybeden

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor

bu haftasonu Fethiye Beşkaza spor salonunda Beşiktaş’ı ağırlıyor.

Süper Ligin ilk 4 haftasında deplasmanda Karşıyaka ve Fenerbahçe'ye, kendi evinde Bursaspor'a kaybeden, Galatasaray'ı ise mağlup etmeyi başaran LH Fethiye Belediyespor ligdeki 5. maçında deplasmanda Ormanspor'a 77 - 66 yenildi. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor bu sonuçla ligde 15. sırada kaldı. Ankara Ormanspor ise bu hafta ligdeki 2. galibiyetini almış oldu.

Karşılaşmaya Erick Neal – Barış Hersek – Cook – Atkins - Fraizer ilk 5’iyle başlayan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’dan Abdul Malik Abu 19 sayı, 9 ribaund, Branden Fraizer 10 sayı, 5 ribaund, 5 asist, Elgin Cook 10 sayı ile Ormanspor karşısında skora en çok katkı sağlayan oyuncular oldular.

Ormanspor’da Stanton Kidd 23 sayı, 10 ribaund, 2 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Holloway 21 sayı, 5 ribaund, 3 asist ve Jamelle Hagins 10 sayı, 8 ribaund, 2 asist, 2 blok ile galibiyetin mimarları oldular.

Karşılaşmaya Holloway – Kikanovic – Kidd – Hardy - Cevher ilk 5’iyle başlayan Ormanspor bu maçta aldığı 43 ribaund ile “haftanın en fazla ribaund alan takımı” ünvanını, Terrell Holloway ise 7 atışta elde ettiği 5 isabetle “haftanın en başarılı 3’lükçüsü” ünvanını kazandılar.

BEŞİKTAŞ FETHİYE’YE TARİHTE İLK KEZ GELİYOR

1903 kurulan Beşiktaş bu haftasonu Fethiye Beşkaza spor salonunda karşılaşacağı Lokman Hekim Fethiye Belediyespor maçı münasebetiyle Fethiye’ye ilk defa geliyor.

Süper Lig’in 5 haftasında Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ile birlikte Darüşşafaka ve Petkim takımlarının 1’er galibiyet ve 3’er mağlubiyetleri bulunuyor.

Ligin ilk sırasında Fenerbahçe Beko, ikinci sırasında ise Anadolu Efes 5 maçta aldıkları 5 galibiyetle sıralanıyorlar.

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’un bu haftasonu konuk edeceği Beşiktaş Sompo Japan ING Basketbol Süper Ligi'nin ilk 5. haftasında aldığı 5 mağlubiyet ile ligin son sırasında yer alıyor.

Lig 15.cisi Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ile lig sonuncusu Beşiktaş Sompo Japan arasındaki maç 1 Kasım Pazar günü, saat: 13.00’te Beşkaza Spor Salonu’nda Covid-19 önlemleri kapsamında seyircisiz oynanacak. Müsabaka, ING Basketbol Süper Ligi’nin resmi yayıncı kuruluşu Tivibu tarafından naklen yayınlanacak.

TARAFTAR KARTLARININ SATIŞI SÜRÜYOR

ING Basketbol Süper Ligi’nde dev takımlar ile mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor bir yandan da bütçesini güçlü ve dengede tutmaya çalışıyor. Kulübe gelir temin etmek amacıyla bastırılan ve maçların seyircili oynanması halinde taraftarlara öncelik sağlayacak olan “Taraftar Kartları”nın satışı devam ediyor. Sezon boyu geçerli olacak “Taraftar Kartları” Belediye’den ya da Belediye İş Merkezi’nden satın alınabiliyor.

Bu haber toplam 896 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.