Fethiyespor Kırklareli'nden Puansız Döndü

Fethiyespor  Kırklareli'nden  Puansız  Döndü
2’nci Lig Kırmızı Grupta çok kötü bir sezon yaşayan Fethiyespor, Kırklareli Deplasmanında 61’inci dakikada Onur Okan’ın firikikten attığı golle 1-0 öne geçmesine rağmen 71’nci dakikada Mert Sinan, 89. Dakikada İlter’in...

2’nci Lig Kırmızı Grupta çok kötü bir sezon yaşayan Fethiyespor, Kırklareli Deplasmanında 61’inci dakikada Onur Okan’ın firikikten attığı golle 1-0 öne geçmesine rağmen 71’nci dakikada Mert Sinan, 89. Dakikada İlter’in gollerine engel olamayınca sahadan 2-1 yenik ayrıldı.

Kırklarelispor ise çok genç bir kadro ile sahaya çıkarken eski Fethiyesporlu Emre Balkı da ilk 11’de yer aldı. 61‘inci dakikada Onur Garip’in düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşta Onur Okan nefis vurdu, kaleci İbrahim topu ağlarda gördü. 0-1. 71’inci dakikada Emre Keleşoğlu’nun pası ile Mert Sinan soldan ceza alanına girdi. Üzerine çıkan kaleciye rağmen topu ağlarla buluşturdu. 1-1. 89’uncu dakikada İlter kazanılan serbest vuruşu mükemmel kullanıp kaleci Fatih’e rağmen topu doksandan ağlara gönderdi. 2-1. 90+2’nci dakikada Onur Okan’ın ceza alanına ortaladığı topu, Alper yakından dışarı attı. 90+3’üncü dakikada Fethiyespor tüm oyuncularıyla rakip kaleye gitti. Gol için ceza alanında yarattığı karambolde rakip savunma topu uzun olarak Fethiyespor alanına gönderdi. İlter, Mert ve Caner bomboş durumda 3 kişi Fethiyespor kalesine geldi. Mert’in son vuruşunda kaleci Fatih topu ayaklarıyla önledi.

Bu haber toplam 359 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.