Fethiyespor'da 5 kişinin testi pozitif

Fethiyespor'da 5 kişinin testi pozitif
Misli.com 3’üncü Lig 2’nci Grup ekibi Fethiyespor'da Halide Edip Adıvarspor maçı öncesi yapılan Covid-19 PCR testlerinde 3 futbolcu ve 2 antrenörün testinin pozitif çıktığı açıklandı.Misli.com 3’üncü Lig 2’nci Grup...

Misli.com 3’üncü Lig 2’nci Grup ekibi Fethiyespor'da Halide Edip Adıvarspor maçı öncesi yapılan Covid-19 PCR testlerinde 3 futbolcu ve 2 antrenörün testinin pozitif çıktığı açıklandı.

Misli.com 3’üncü Lig 2’nci Grup ekibi Fethiyespor'da Çarşamba günü İstanbul’da oynanacak olan Halide Edip Adıvarspor maçı öncesi yapılan covid-19 PCR testlerinde 3 futbolcu ve 2 antrenörün testinin pozitif çıktığı açıklandı.

Konuyla ilgili Fethiyespor tarafından yapılan açıklamada,“Karşılaşacağımız Halide Edip Adıvarspor maçı öncesi teknik heyetimiz, futbolcularımız ve personelimize uygulanan Covid-19 PCR testleri sonuçlanmış olup 3 futbolcumuz ve 2 antrenörümüzün test sonucu pozitif çıkmıştır. Test sonucu pozitif çıkan futbolcularımız ve antrenörlerimizin takip, izolasyon ve tedavi süreçlerine ilgili protokol gereği başlanmıştır. Karantinada bulunan futbolcu sayımız 7, antrenör sayımız 3 olmuştur” ifadelerine yer verildi.

Bu haber toplam 232 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.