Fethiye’ye yeni nesil belediyecilik getireceğiz

Fethiye’ye yeni nesil belediyecilik getireceğiz
AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, Ölüdeniz’de bulunan esnafları ziyaret etti. Esnaflara hayırlı işler dileğinde bulunan Yılmaz, 31 Mart’tan sonra Fethiye’yi yeni nesil belediyecilikle tanıştıracaklarını...

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, Ölüdeniz’de bulunan esnafları ziyaret etti. Esnaflara hayırlı işler dileğinde bulunan Yılmaz, 31 Mart’tan sonra Fethiye’yi yeni nesil belediyecilikle tanıştıracaklarını söyledi.

10 yıl belediye başkanlığı yaptığı Ölüdeniz’de esnafların yoğun sevgisi ve desteği ile karşılanan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yılmaz, bölgemizin bütün sorunlarını AK Belediyecilik ile çözeceklerini belirtti. Her geçen gün halkın desteğinin arttığını kaydeden Yılmaz, bu güven ile Fethiye Belediyesi başta olmak üzere büyükşehir belediyesi ve diğer ilçelerde hedefe ulaşacaklarını ifade etti.Ziyaretleri esnasında açıklamada bulunan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, “Yıllarca turizmcilik yaptım. Sizden birisiyim. 31 Mart’tan sonra Fethiye’ye yeni nesil belediyeciliği getireceğiz. Teknoloji ve interneti tanıtımlarımızda kullanacağız. Tarihi ve turistik yerlerimizin tanıtımını yapacağız. Elimizde bulunmaz zümrütlerimiz var. Ölüdeniz, Çalış ve Göcek bunlardan… Kayaköy ve Üzümlü’ye kuracağımız otantik pazarlar ile Şirince ayarına getireceğiz” dedi.

Açıklamalarını sürdüren Yılmaz, “Teleferik projesi Fethiye turizmine çok büyük artı değer katacak. Yamaç paraşütü atlayışlarında büyük bir artış bekliyoruz. Turizmin uzaması adına bu önemli bir adım olacak. Koylarımızın tanıtımı yapılacak. Yurtiçi ve yurtdışı fuarlarında etkin tanıtımlar yapılacak. AK Belediyecilik sayesinde ilçemizin ekonomik anlamda gelirlerini artırmış olacağız. İstihdamı arttırmaya yönelik çalışmalar yapacağız. Gençlerimizin iş dünyasına katılımını arttıracağız” diye konuştu.

Bu haber toplam 381 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.