FETÖ’cü eski emniyetçiler yakalandı

FETÖ’cü eski emniyetçiler yakalandı
Datça’da aralarında eski emniyet mensuplarının da olduğu FETÖ üyeleri illegal yollardan ülke dışına kaçmaya çalışırken yakalandı. Muğla KOM Şube Müdürlüğünce yapılan operasyonda 12 şüphelinin tamamı gözaltına...

Datça’da aralarında eski emniyet mensuplarının da olduğu FETÖ üyeleri illegal yollardan ülke dışına kaçmaya çalışırken yakalandı. Muğla KOM Şube Müdürlüğünce yapılan operasyonda 12 şüphelinin tamamı gözaltına alındı.

Muğla KOM Şube Müdürlüğünce, bir grup Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeleri illegal yollardan ülke dışına kaçacağı tespit edildi.

15 Ağustos 2021 günü sabah erken saatlerde takip edilen şahısların Datça’da toplu olarak tekneye binip hareket etmeleriyle birlikte, sahil güvenlik unsurlarıyla işbirliği halinde operasyon düzenlendi. Yapılan incelemede şüphelilerin 7'si emniyet müdürlüğünden, 2'si komiser yardımcılığından, biri de diş hekimliğinden ihraç edildiği öğrenildi. Teknedeki 10 zanlı gözaltına alındı. Operasyonda kaçak geçişe aracılık ettikleri ileri sürülen 2 şüpheli de yakalandı.

Teknede yapılan aramada: O.K, A.E , H.H, M.H.İ. , M.Ş , E.A , M.K , Ü.K, E.N , M.Y , O.E.S ve B.T  isimli şahıslar yakalandı. Datça Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile şüphelilerin tamamı gözaltına alındı.  Muğla KOM Şube Müdürlüğüne getirilen şüphelilerle alakalı olarak soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.

Bu haber toplam 430 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.