Fidan dikimi gerçekleştirildi

Fidan dikimi gerçekleştirildi
Muğla’da Orman Haftası ve Ağaç Bayramı kapsamında okul bahçesi ağaçlandırıldı ve öğrencilerle birlikte fidan dikimi gerçekleştirildi.Muğla’da Orman Haftası ve Ağaç Bayramı nedeniyle merkeze bağlı Ortaköy mahallesinde...

Muğla’da Orman Haftası ve Ağaç Bayramı kapsamında okul bahçesi ağaçlandırıldı ve öğrencilerle birlikte fidan dikimi gerçekleştirildi.

Muğla’da Orman Haftası ve Ağaç Bayramı nedeniyle merkeze bağlı Ortaköy mahallesinde okul bahçesinde fidan dikim etkinliği düzenlendi. Şehit Asteğmen Yıldıray Çeltiklioğlu İlköğretim Okulunda düzenlenen etkinliğe Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Muğla Orman İşletme Müdürü Faruk Tuna Yüksek, öğretmenler, öğrenciler ve orman personeli katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından öğrencilerle birlikte fidan dikimi gerçekleştirildi. Öğrencilere satranç takımı, tişört, kalem gibi değişik hediyeler verildi. Muğla Orman İşletme Müdürlüğü tarafından katılımcılara ücretsiz fidan dağıtımı yapıldı. Etkinlikler pandemi önlemleri kapsamında gerçekleştirildi.

Bu haber toplam 304 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.