Final Akademi Okulları Açılıyor

Final Akademi Okulları Açılıyor
Final Eğitim Kurumlarının Türk Milli Eğitimine daha fazla katkı sunmak için çaba sarf ederek bugünlere geldiğini anlatan Muğla Final Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Ali Coşkun yaptığı açıklamada şunları dile getirdi; “...

Final Eğitim Kurumlarının Türk Milli Eğitimine daha fazla katkı sunmak için çaba sarf ederek bugünlere geldiğini anlatan Muğla Final Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Ali Coşkun yaptığı açıklamada şunları dile getirdi; “ Final eğitim kurumları 1980 yılından bugüne kadar 3.5 milyon üzerinde öğrenciye ulaşarak Türkiye Cumhuriyetine armağan etti. Ülkemizin her köşesinde, her makamında onlarla karşılaşmak en büyük gurur kaynağımız oldu. Final değişen ve dönüşen eğitim sistemimiz içinde daima Türk Milli Eğitimine daha fazla katkı sunmak için  çaba sarf ederek bu günlere geldi. Etüt eğiti merkezlerinin kapanması ve kurslarla ilgili yeni düzenlemeler bizi yepyeni bir konsept olan şehir okullarına yöneltti. Özellikle toplu taşımayla rahat gelinebilecek bu okullarımızı final akademi ön adıyla açıyoruz.”

Sözlerine şöyle devam eden Muğla Final Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Coşkun; “Muğla Final Temel lisesi de Bakanlığımıza verdiği taahhütü yerine getirerek  2019-2020 Eğitim Öğretim Döneminde Final Akademi  Ortaokulu ve Anadolu Lisesi olarak Türk Milli Eğitimine  hizmet etmeye devam edecek.  Şehir Merkezindeki İşkur binası yanında açılacak olan final akademi okulumuz da 8 derslik ortaokul, 15 derslik Anadolu Lisesi, laboratuvarlar, kütüphane, müzik ve görsel sanatlar dersliği, Teknoloji ve tasarım dersliği, çok amaçlı salon, yemekhane, kapalı ve açık spor salonu, oyun ve aktivite alanları, idari birimler gibi bölümler bulunmakta.  Bu okullarımızda 'soru sormanın, farklı bir birey olmanın, farklı düşünmenin teşvik edildiği bir ortam oluşturuyoruz.' Sevgi kültürü üzerine kurulu eğitim modelimizde öğrenciler hem müfredatı daha iyi öğrenecekler hem de akademik başarıya odaklı bir sınavlara hazırlık süreci yaşayacaklar. Bireysel farklılıkları dikkate alarak öğrencilerin sanatsal, sportif etkinliklerdeki becerilerini arttırma yanında iyi bir yabancı dil öğrenme ortamı hazırlıyoruz. Her dakikası dolu dolu planlanmış eğitim çalışmalarımızda, alanında yetkin öğretmenlerimiz ile öğrencilerimizi hayata hazırlayacağız. Öğrencilerimize 40 yıllık kurumsal birikim ile bu okullarımızda zengin yayın seçeneği sunularak okul ve sınav başarısı odaklı çalışmalar yapılacak. Disiplinli, çok güzel öğrenme ortamında interaktif yayınlarda kullanılarak öğrenmeyi eğlenceli halde gerçekleştireceğiz.  Veliler Final akademi okullarıyla ilgili detaylı bilgi almak için kurumlarımıza uğrayabilir. Sınırlı Kontenjanlar için velilerimizi kurumumuza davet ediyoruz.” Dedi.

Bu haber toplam 1809 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.