Fırın ve pastaneler denetlendi

Fırın ve pastaneler denetlendi
Muğla’nın Bodrum ilçesinde zabıta ekipleri Ramazan ayı Covid-19 tedbirleri genelgesi kapsamında belirtilen kriterler başta olmak üzere hijyen ve ekmek gramajı denetimleri gerçekleştirdi.Bodrum'da zabıta ekipleri, Ramazan ayı dolayısıyla...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde zabıta ekipleri Ramazan ayı Covid-19 tedbirleri genelgesi kapsamında belirtilen kriterler başta olmak üzere hijyen ve ekmek gramajı denetimleri gerçekleştirdi.

Bodrum'da zabıta ekipleri, Ramazan ayı dolayısıyla ekmek üretimi yapan fırınlar ile pasta ve tatlı imalathanelerine yönelik denetimlerini arttırdı.

Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, fırın ve unlu mamüller ruhsat faaliyet konulu işletmelerde, İçişleri Bakanlığı’nın Ramazan ayı Covid-19 tedbirleri genelgesi kapsamında belirtilen kriterler başta olmak üzere hijyen ve ekmek gramajı denetimleri gerçekleştirdi.

Gerçekleşen denetimlerde işletmeler Covid-19 tedbirlerine uymaları konularında uyarılırken, genel temizlikleri yetersiz olan, tedbirlere uygun kriterleri sağlayamayan bazı işletmeler hakkında ise idari işlem uygulandı.

Bu haber toplam 300 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.