FISTIK ÇAMI TOHUMU ÇALAN HIRSIZLAR YAKALANDI

FISTIK ÇAMI TOHUMU ÇALAN HIRSIZLAR YAKALANDI
Muğla’nın Ula ilçesi Çörüş Mahallesinde Orman Genel Müdürlüğünün 197 nolu fıstık çamı tohumu yetiştirme bahçesinde bulunan 50 kilogram fıstık çamı tohumu çalan H.G. ve M.K. isimli şahıslar araştırma ve çalışmalar...

Muğla’nın Ula ilçesi Çörüş Mahallesinde Orman Genel Müdürlüğünün 197 nolu fıstık çamı tohumu yetiştirme bahçesinde bulunan 50 kilogram fıstık çamı tohumu çalan H.G. ve M.K. isimli şahıslar araştırma ve çalışmalar sonucunda yakalandı. H.G. ve M.K. isimli şahıslar Cumhuriyet Savcısının talimatı ile alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Ula’nın Çörüş Mahllesinde Orman Genel Müdürlüğünün 197 nolu fıstık çamı tohumu yetiştirme bahçesinde bulunan 50 kilogram fıstık çamı tohumu kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındı.

Yaşanılan hırsızlık olayının ardından İl J.andarma Komutanlılığı 1. JASAT Timi ve Ula İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından araştırma çalışmaları başlatıldı.

Çalışmalar neticesinde, hırsızlık olayını gerçekleştiren H.G. ve M.K. isimli şahıslar olduğu tespit edildi.

Öte yandan H.G. ve M.K. isimli şahıslar Cumhuriyet Savcısının talimatı ile alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Bu haber toplam 316 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.