Folklor ve koro çalışmaları başladı

Folklor ve koro çalışmaları başladı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği Başkanı Mevlüt Kiriş, folklor ve koro çalışmalarının başladığını duyurarak derneğe olan ilgiden dolayı memnuniyet...

Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği Başkanı Mevlüt Kiriş, folklor ve koro çalışmalarının başladığını duyurarak derneğe olan ilgiden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Yörük kültürünün yaşatılması için düzenledikleri renkli etkinliklerle gündeme gelen Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği’nin girişimleri sonucu, Milas Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitimi Müdürlüğünün desteğiyle folklor kursu açıldı. Her hafta çarşamba günü Gümüşlük Ortaokulu’nda, Sercan Ergun ve Hasibe Karakaş öğreticiliğinde düzenlenen kursa ilgi yoğun oldu.

Öte yandan bahar konseri için hazırlıklara başlayan Milas Yörük Türkmen Kültür Derneğinin Koro Ekibi de yeni sezonunda Müzik Öğretmeni Ali Çakır şefliğinde çalışmalara başladı.

Folklor kurslarına ve koro ekibine, emeği geçen öğreticilere teşekkür eden Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği Başkanı Mevlüt Kiriş, katılım sağlayan tüm kursiyerlere teşekkür etti.

Koro ve kursa katılmak isteyenleri davet eden Kiriş, son dönemde derneğe olan ilgiden oldukça memnun kaldıklarını belirtti.

Bu haber toplam 823 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.