Futbolcu Gençler Kıyasıya Mücadele Etti

Futbolcu Gençler Kıyasıya Mücadele Etti
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2019 – 2020 Eğitim Öğretim Yılı Faaliyet Programları kapsamında Futbol Gençler A Kızlar - Erkekler İl Birinciliği...

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2019 – 2020 Eğitim Öğretim Yılı Faaliyet Programları kapsamında Futbol Gençler A Kızlar - Erkekler İl Birinciliği Müsabakaları sona erdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2019 – 2020 Eğitim Öğretim Yılı Faaliyet Programlarında yer alan Futbol Gençler A Kızlar - Erkekler İl Birinciliği Müsabakaları tamamlandı.

Futbolcu Gençler Kıyasıya Mücadele Etti

Başlama vuruşunu Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’ın yaptığı Erkekler Final maçı çekişmeli ve heyecanlı geçti. Bodrum Halil İbrahim İper Adnan İper Anadolu Lisesi ile Milas Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında oynanan maç sonunda galibiyete ulaşan takım, Bodrum Halil İbrahim İper Adnan İper Anadolu Lisesi oldu.

Kızlar Final maçı ise Fethiye Fatih Anadolu Lisesi ile Köyceğiz Şehit Seyhan Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında oynandı. Fethiye Fatih Anadolu Lisesi Final maçını kazanarak şampiyon oldu.

Kızlar ve Erkekler kategorisinde Şampiyon olan takımlar Bodrum Halil İbrahim İper Adnan İper Anadolu Lisesi ve Fethiye Fatih Anadolu Lisesi Grup Müsabakalarında Muğla’yı temsil edecek.

Dereceye giren sporculara ödüllerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Karahasanoğlu takdim etti.

Final maçları sonunda açıklama yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman; “ Maçlar oldukça heyecanlıydı. Birinci olan takımları kutluyorum. Okul Sporları ile gençlerimizin sporun bir parçası olmasından dolayı gururluyuz. Turnuva sonunda kazanan takımlarımızın Grup Müsabakalarında Muğla’mızı en başarılı bir şekilde temsil edeceklerinden eminiz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Sporu gençlerimizle buluşturmaya davam edeceğiz. Turnuvaya katılan tüm sporculara, antrenörlere, hakemlerimize ve emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 1074 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.