Galatasaraylı Taraftarlar Yıldız Basketçileri Ağırladı

Galatasaraylı Taraftarlar Yıldız Basketçileri Ağırladı
Galatasaray 40+ Erkek Basketbol Veteran Takımı oyuncuları Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneğini ziyaret etti.Marmaris Belediyesi tarafından organize edilen...

Galatasaray 40+ Erkek Basketbol Veteran Takımı oyuncuları Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneğini ziyaret etti.

Marmaris Belediyesi tarafından organize edilen Marmaris Veteran Basketbol Turnuvası için Marmaris ilçesine gelen Galatasaray 40+ Erkek Basketbol Veteran Takımı oyuncuları Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneğini de gelerek ziyarette bulundular.

Ziyarette Galatasaray Basketbol Veteran oyuncularını Dernek Başkanı Emrecan Arıkan ve Dernek yönetim kurulu sekreteri Cem Özaslan karşıladı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette basketbolcu oyunculara Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneğinin atkıları  hediye edildi. Dernek ziyaretinin ardından Galatasaray Basketbol Veteran oyuncuları ve dernek yöneticileri Fethiye’de daha yeni hizmete giren GS Store’yi ziyaret ettiler. GS Store ziyaretinin ardından da Çalış Sahilindeki Sarı Kırmızı Kafeye geçtiler ve akşam yemeğinde bir araya geldiler.  Sarı Kırmız Kafede oldukça eğlenceli bir gecenin yaşandığı gecede Galatasaray 40+ Erkek Basketbol Veteran Takımı oyuncularını Fethiye’de ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirten Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Emrecan Arıkan, “Marmaris Belediyesi tarafından düzenlenen Marmaris Veteran Basketbol Turnuvası için Marmaris ilçesine gelen Galatasaray 40+ Erkek Basketbol Veteran Takımı oyuncularını Fethiye’de ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Elimizden geldiğince onları ağırlamaya çalıştık. Buradaki yıldız basketçiler bizim çocukluğumuzda ve gençliğimizde imrenerek izlediğimiz yıldız isimler. Onları şimdi karşımızda görmekten dolayı çok mutluyuz” diye konuştu.

Bu haber toplam 754 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.