Galatasaraylı taraftarlardan çocuklara jest

Galatasaraylı taraftarlardan çocuklara jest
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencilerinden oluşan Galatasaray taraftar topluluğu ultrAslan-UNI bayram öncesi çocukların yüzünü güldürdü. Muğla...

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencilerinden oluşan Galatasaray taraftar topluluğu ultrAslan-UNI bayram öncesi çocukların yüzünü güldürdü. Muğla ultrAslan-UNI adına konuşan Abdurrahman Yaraş, bayram öncesi çocukları sevindirmeyi amaçladıklarını belirterek, “İsteğimiz, küçük kardeşlerimizin gönlünde bayram sevincini oluşturabilmek” dedi.

Neval Çolak

Muğla ultrAslan-UNI taraftar topluluğu, Menteşe merkez başta olmak üzere Gölcük, Yaraş, Düğerek ve Kafaca Mahallerinde bayram öncesi çocukların yüzünü güldürdü.

Daha öncede birçok sosyal yardımlar gerçekleştirdiklerini dile getiren Muğla ultrAslan-UNI adına konuşan Abdurrahman Yaraş, “Bu projeyle bayram öncesi küçük kardeşlerimizi sevindirmeyi amaçladık ve onlar için küçük hediyeler hazırladık. Umarım bu davranışımız ile onların gönlünde bayram sevincini oluşturabilmişizdir” diye konuştu.

Galatasaraylı taraftarlardan çocuklara jest

Yaraş, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, sevgi, saygı ve muhabbetin geleneğin en canlı örneği olduğunu belirterek, “Milli birlik ve beraberliğimizin önemli sembollerinden olan kurban bayramımız, kucaklaşmaları ve kardeşlik bağlarımızı ihya etmek için bir vesiledir. Bu duygularla, şehit yakını ve gazilerimiz başta olmak üzere tüm milletimizin ve İslam aleminin kurban bayramını kutlar; aile büyüklerimiz, akrabalarımız, öksüz ve yetimlerimizle birlikte sevgiyi ve sevinçlerimizi paylaşarak bayramınızı en güzel şekilde geçirmenizi dileriz” dedi.

Bu haber toplam 850 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.