Gazeteci Akbulut, Türk Sanat Müziği Konseriyle Mest Etti

Gazeteci Akbulut, Türk Sanat Müziği Konseriyle Mest Etti
Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve aynı zamanda Muğla Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Süleyman Akbulut, kentin 45 yıllık kültür sanat mekanı olan...

Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve aynı zamanda Muğla Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Süleyman Akbulut, kentin 45 yıllık kültür sanat mekanı olan Mabolla’da sahneye çıkarak, Türk Sanat müziği konseri verdi.

Sinem Karakaya

Muğla Gazeteciler Cemiyeti  Başkanı aynı zamanda Muğla Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Süleyman Akbulut, kentin 45 yıllık kültür sanat mekanı olan Mabolla’da sahneye çıkarak, Türk sanat müzüiği eserlerinden oluşan bir konser verdi.  Mabolla sezon etkinlikleri kapsamında Mabolla Center’da sahneye çıkan Akbulut, gazetecilik mesleğinin yanında Türk Sanat Müziğine olan tutkusu ve kendine has sesi ve yorumuyla dinleyicilerini mest etti.

Gazeteci Akbulut, Türk Sanat Müziği Konseriyle Mest Etti

Mabolla Kültür Sanat Koordinatörü Gazeteci Nejat Altınsoy’un önerisiyle düzenlenen organizasyonda Türk Sanat Müziği’nin seçkin eserlerinden oluşan repertuarın seslendirildiği solo konserde Akbulut’a, Tamer Günüç şefliğindeki orkestrada, kemanda Ramazan Günüç, Udta Adnan Can Uslu ve ritm sazda da Engin Günüç eşlik etti.

Konsere Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve eşi Sevilay Gümüş’ün yanı sıra başkan yardımcıları Levent Ünver ve Leyla Ersöz ile Muğlaspor Kulüp Başkanı Erol Kapiz, Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği Başkanı Cem Kaytan, gazeteciler, bürokratlar, STK temsilcileri, Akbulut ailesi ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

Farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen organizasyonda, gazetecilerin toplumsal işlevlerinin yanında özel yaşamları, hobileri ve yetenekleri olduğunun ön plana çıkartılmak istenmesi amaçlandı.

Konser sonunda ayakta alkışlanan Süleyman Akbulut; “Türk Sanat Müziğine özel bir ilgim var. Bu konserle bir farkındalık yaratmak istedik. Gazetecilerin, toplumsal işlevlerinin yanında özel yaşamları, hobileri ve yetenekleri olduğunu göstermeyi amaçladık. Yoğun geçen gündemden uzaklaşmanın yanında, motivasyon arttırıcı bu tarz etkinliklerin olması gerektiğini düşünüyorum. Böyle bir organizasyonun düzenlenmesine ön ayak olan Mabolla ailesine çok teşekkür ederim. Bu konserde yanımda olarak, heyecanımı paylaşan tüm katılımcılara şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bu haber toplam 478 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.