GAZETECİLER "AKBULUT" DEDİ

GAZETECİLER "AKBULUT" DEDİ
Muğla Gazeteciler Cemiyeti 14. Olağan Genel Kurulu yapıldı. 2 listeyle gidelen seçimde mevcut başkan Süleyman Akbulut yeniden Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı seçildi.Sinem KorkmazMuğla Gazeteciler Cemiyeti 14. Olağan Genel Kurulu...

Muğla Gazeteciler Cemiyeti 14. Olağan Genel Kurulu yapıldı. 2 listeyle gidelen seçimde mevcut başkan Süleyman Akbulut yeniden Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı seçildi.

Sinem Korkmaz

Muğla Gazeteciler Cemiyeti 14. Olağan Genel Kurulu Muğla Barosu Konferans Salonu'nda yapıldı. Divan başkanlığını Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca'nın yaptığı genel kurulda, mevcut başkan Süleyman Akbulut ve gazeteci Fatih Bozoğlu'nun listeleri yarıştı.

193 oy kullanılan kurulda 2 oy geçersiz sayıldı. Seçimde Bozoğlu 77 oy alırken, Akbulut 114 oy alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Kongre sonunda Bozoğlu, Akbulut'u ve yönetimini tebrik etti.

"KAZANAN LİYAKAT OLDU"

114 oy olarak yeniden Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı seçilen Süleyman Akbulut, "Öncelikle Fatih arkadaşımızı kutluyorum, güzel bir mücadele verdi. Burada kazanan Muğla Gazeteciler Cemiyeti, kazanan gazeteciler ama en önemlisi kazanan liyakat oldu arkadaşlar. Çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte yemek bile yemeden sürekli birbirimizi aradığımız ve bu sürece katkı veren tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Sağolun, varolun" dedi.

Süleyman Akbulut'un yönetim listesi şu isimlerden oluşuyor:

"Ferit Topaloğlu, Yüksel Savaş, Melih Kaşkar, Güzide Kasım, Gamze Karainavcı, Batuhan Altın, Arif Çataroğlu, Ercan Vuranlar, Serdal Kayhan, Erol Dolu"

Bu haber toplam 480 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.