Gazetelerimizden Başkan Köseoğlu’na ziyaret

Gazetelerimizden Başkan Köseoğlu’na ziyaret
Muğla, Muğla Haber ve Muğla Postası Gazetelerinin Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ile Muğla Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Süleyman Akbulut, Memur-Sen...

Muğla, Muğla Haber ve Muğla Postası Gazetelerinin Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ile Muğla Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Süleyman Akbulut, Memur-Sen ve Toç-Bir-Sen Muğla Şube Başkanı Adem Köseoğlu’nu, sendikanın yeni hizmet binasında ziyaret etti.

Haber Merkezi

Memur-Sen ve Toç-Bir-Sen sendikaları yeni hizmet binasında hizmet vermeye başladı.

Muğla, Muğla Haber ve Muğla Postası Gazetelerinin Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ile Muğla Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Süleyman Akbulut,  her iki sendikanın Muğla Şube Başkanı Adem Köseoğlu’nu ziyaret ederek, “hayırlı olsun” dileklerini ilettiler.

Şube Başkan Yardımcısı Selma Erez’in de hazır bulunduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Memur-Sen ve Toç-Bir-Sen Muğla Şube Başkanı Adem Köseoğlu, sendikalarının daha modern şartlarda üyelerini temsil edecek olmasından dolayı yaşadıkları mutluluğu ifade etti.

Muğla, Muğla Haber ve Muğla Postası Gazetelerinin Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ise, Memur-Sen ve Toç-Bir-Sen Muğla Şubesi’nin yeni hizmet binasının sendika yönetimi ve üyelerine hayırlı olmasını dileyerek, hizmet mekanizmalarında fiziki şartların temsiliyette büyük önem arz ettiğini dile getirdi.

Bu haber toplam 835 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.