Gazetelerimizden muhtarlara ziyaret

Gazetelerimizden muhtarlara ziyaret
Muğla Matbaacılık Gazetecilik Ticaret Limited Şirketi bünyesinde bulunan Muğla Gazetesi, Muğla Haber Gazetesi ve Muğla Postası'nın Genel Yayın Yönetmeni...

Muğla Matbaacılık Gazetecilik Ticaret Limited Şirketi bünyesinde bulunan Muğla Gazetesi, Muğla Haber Gazetesi ve Muğla Postası'nın Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer muhtarlar günü sebebiyle, muhtarlara ziyarette bulundu.

Sinem Korkmaz

19 Ekim Muhtarlar Günü sebebiyle Muğla Matbaacılık Gazetecilik Ticaret Limited Şirketi bünyesinde bulunan Muğla Gazetesi, Muğla Haber Gazetesi ve Muğla Postası'nın Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, Muğla Muhtarlar Federasyonu Kadir Gümüş, Muğla İli Muhtarlar Federasyonu Başkanı Hayrettin Akay'ı ziyaret ederek günlerini kutladı. Virüs dolayısıyla etkinlik yapamadıklarını dile getiren muhtarlar, bu sene muhtarlar gününü buruk geçirdiklerini ifade etti.

Muhtarların demokrasinin mihenk taşı olduğunu söyleyen Elvan Göçer, "Muhtarlarımızı bu anlamlı günde kendi yerlerinde gelip bizzat ziyaret etmek istedim. Muhtarlarımız demokrasinin mihenk taşıdır. Biz basın yayın organları olarak her zaman değerli muhtarlarımızın yayındayız ve basın yoluyla verilecek her türlü desteği vererek yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim. Tüm muhtarlarımızın muhtarlar günü kutlu olsun" dedi.

Ziyaretten çok memnun kaldıklarını söyleyen Muğla İli Muhtarlar Federasyonu Başkanı Hayrettin Akay, "Nazik ziyaretiniz için çok teşekkür ederim. Bu sene virüs dolayısıyla bir program yapamadık. Normal şartlarda çelenk koyma programına muhtarlarımızın çoğu katılım sağlardı fakat virüs dolayısıyla toplu organizasyonlar yasak.  O yüzden yaklaşık 10 kişilik bir ekip ile Atatürk anıtına çelenk bıraktık. Daha sonrasında Valimizi ve belediye başkanlarımızı ziyaret ettik. Bu sene bu şekilde kısıtlı oldu" dedi.

Muğla Muhtarlar Federasyonu Kadir Gümüş ise, "Her yıl muhtarlarımızla bir araya gelerek kahvaltı organize ederdik. Valimizi, belediye başkanlarımızı, milletvekillerimizi ve basında bulunan arkadaşlarımızı davet ederdik. Kaynaşma kahvaltısı gibi güzel Muhtarlar Günü kahvaltısı ederdik. Maalesef bu sene virüs dolayısıyla etkinlik yapamadık. Sınırlı sayıda toplanarak çelenk koyduk ve ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. O yüzden bu sene biraz günümüz buruk geçiyor. Ziyaretinizden çok memnun kaldım, çok teşekkür ederim" dedi.

Bu haber toplam 394 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.