Gazetemize çirkin saldırı

Gazetemize çirkin saldırı
Kamuoyunda algı yürütme misyonuyla “Dusko Popov” ismiyle açılarak, belli şer odaklarına hizmet eden sahte sosyal medya hesabından gazetemize çirkin...

Kamuoyunda algı yürütme misyonuyla “Dusko Popov” ismiyle açılarak, belli şer odaklarına hizmet eden sahte sosyal medya hesabından gazetemize çirkin bir saldırıda bulunuldu.

Gazetemizin tescilli logosunun da kullanılmak suretiyle hazırlanan tasarımla gazetemize satılık anlamını taşıyan “For Sale” şeklinde ifade kullanılan hesapta ayrıca, WhatsApp ihbar hattımız da, bir dönemin cinsel içerikli 900’lü hatlarına benzetme yapılarak paylaşılmıştır.

Gazetemizin neredeyse tamamına yakınının kadın muhabirlerden oluştuğu kamuoyunca bilinmektedir. Yapılan paylaşım, kadın çalışanlarımız ve ailelerini son derece rahatsız etmiştir. Her biri mesleğini liyakat esaslı olarak sürdürmektedir.

Yapılan haberlerden duydukları rahatsızlıkları belden aşağı vuracak kadar alçakça yapılan bu tip paylaşımları tasvip etmemiz mümkün değildir. Gazetemiz gibi daha önce de kişilere yönelik tepki çekmiş birçok mesnetsiz ve onur kırıcı paylaşımların bu sahte hesap tarafından yapıldığı da kamuoyu tarafından bilinmektedir.

Ülke bütünlüğünün korunması ve kamu yararı gözeten haberlerin kamuoyuna sunulmasından başka hiçbir kişi, kurum, kuruluş, yapı ve anlayışa hizmet etmeyen gazetemize, bir şebeke tarafından organize olarak yürütülen bu girişimi şiddetle kınıyor, bu sahte hesabın yöneticilerinin ortaya çıkarılarak, kamuoyu önünde deşifre edilmesi için gerekli hukuki sürecin başlatıldığını kamuoyuna saygıyla bildiririz.

Bu haber toplam 1477 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.