Gebeler Eğitimden Geçti

Gebeler Eğitimden Geçti
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doktor Özgü Çelikkol Güngördük önderliğinde Muğla'da ilk kez 'Doğuma Hazırlık ve Nefes Çalışmaları Eğitimi’...

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doktor Özgü Çelikkol Güngördük önderliğinde Muğla'da ilk kez 'Doğuma Hazırlık ve Nefes Çalışmaları Eğitimi’ verildi.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doktor Özgü Çelikkol Güngördük önderliğinde Muğla'da ilk kez gerçekleşen 'Doğuma Hazırlık ve Nefes Çalışmaları Eğitimi' anne ve baba adaylarından büyük ilgi gördü.

Anne ve baba adaylarını doğuma bilinçli bir şekilde hazırlayan kursun eğitmenleri Psikolog Gamze Bağcı Çer ve Ebe İrem Uysal oldu.

Muğla'da ilkleri gerçekleştirmekten mutlu olduklarını dile getiren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Özgü Çelikkol Güngördük, “Uzman ve deneyimli ekibimizle, beden ve bebeğin uyumu, sağlıklı doğuma götüren kanıta dayalı 6 uygulama, aktif ve doğal doğum teknikleri, ideal doğum ortamları, anne-bebek-baba dostu sezeryan uygulamaları, babalara 'Doğumda Destek' eğitimi, doğum müdahaleleri, nefes teknikleri, gevşeme ve imgeleme teknikleri, role-play ile doğum provası, ilaç dışı rahatlatıcı teknikler ve doğum masajı gibi çok önemli konuları en iyi şekilde paylaştık ve oldukça verimli bir sonuç aldığımıza inanıyorum. Yoğunluktan dolayı eğitime katılamayan anne ve baba adaylarımız var. Bu anlamda eğitimlerimizin devam edeceğini belirtmek isterim” dedi.

Nefes çalışmaları, gevşeme egzersizleri, imgelemeler, zihin çalışmaları, oyunlar, doğum pozisyonları, güven çalışmaları ve eğitici filmler eşliğinde gerçekleşen 'Doğuma Hazırlık ve Nefes Çalışmaları Eğitimi' anne ve baba adaylarının eğitim sertifikası almasıyla son buldu.

Bu haber toplam 600 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.