Geçici işçi alımı kura çekilişi yapıldı

Geçici işçi alımı kura çekilişi yapıldı
Orman Genel Müdürlüğü’nün orman yangınlarıyla mücadele hizmetlerinde çalıştırılmak üzere Muğla ve Aydın illerinde istihdam edilecek toplam 25...

Orman Genel Müdürlüğü’nün orman yangınlarıyla mücadele hizmetlerinde çalıştırılmak üzere Muğla ve Aydın illerinde istihdam edilecek toplam 25 geçici işçi alımı gerçekleşti.

Aykut Kurt

Orman Genel Müdürlüğü’nün orman yangınlarıyla mücadele hizmetlerinde çalıştırılmak üzere Muğla ve Aydın illerinde istihdam edilecek toplam 25 geçici işçi alımı gerçekleşti. İşkur İl Müdürlüğünce müracaatları alınarak şartı tutan adayların isim listelerinin Orman Bölge Müdürlüğüne gönderilmesiyle birlikte Yangın İlk Müdahale Ekibinde çalışacak işçiler noter huzurunda adayların katılımıyla çekiliş düzenlendi.

Geçici işçi alımı kura çekilişi yapıldı

Çekiliş öncesi konuşma yapan Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Dursun, “Çok kırıtik zamanda kura çekiyoruz. Kurumumuz için bu kura hayırlı olur” diye konuştu.

“Kovid 19” önlemleri kapsamında açık alanda, sosyal mesafe, hijyen ve maske kullanımına titizlikle uyularak yapılan kura çekimi sonucu Muğla ili için 100 aday ve 100 yedek, Aydın  ili için 100 aday ve 100 yedek olmak üzere toplam 400 kişi belirlendi.

Bu haber toplam 1090 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.