‘Geleceğe Değer Katan Hayatlar’ Projesi Milas’ta tanıtıldı

‘Geleceğe Değer Katan Hayatlar’ Projesi Milas’ta tanıtıldı
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen “Geleceğe Değer Katan Hayatlar” Projesi Milas Şehit Murat İnci AİHL Proje Okulunda yapılan törenle...

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen “Geleceğe Değer Katan Hayatlar” Projesi Milas Şehit Murat İnci AİHL Proje Okulunda yapılan törenle tanıtımı yapıldı.“Geleceğe Değer Katan Hayatlar” Projesinin bu ayki konusu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması sebebiyle projenin ilk konuğu İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre Oldu.

“Geleceğe Değer Katan Hayatlar” Projesi Milas Şehit Murat İnci AİHL Proje Okulu’nda tanıtıldı. Şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program daha sonra Kur’an-ı Kerim tilaveti ve hatim duası ile devam etti. Ardından öğrencilerin mehteran gösterisi, cimnastik gösterisi, diriliş dans gösterisi, halk oyunları ve açılış kurdelesinin kesimi gerçekleştirildi.

“Geleceğe Değer Katan Hayatlar” Projesinin bu ayki konusu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması sebebiyle Projenin ilk konuğu İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre oldu.

Törene Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, İlçe Müdürü İsa Bal, Genlik Hizmetleri Şube Müdürü Münir Özalp,Okul Müdürü Ercan Çatak, Milas Yurt Müdürü Sercan Acarsoy,Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, öğretmenler, öğrenciler, veliler katıldı.

‘Geleceğe Değer Katan Hayatlar’ Projesi Milas’ta tanıtıldı

Törenin ardından açıklama yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, “Bakanlığımız Gençlik Projeleri Destek Programı tarafından desteklenen ‘Geleceğe Değer Katan Hayatlar’ Projesini çok güzel ve anlamlı bir proje olarak Milas Şehit Murat İnci Anadolu İHL ve Proje okulu tarafından hazırlanmıştır. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından onaylanarak gerekli ödenek verilmiştir.İl Müdürlüğümüz proje kontrolörleri tarafından takibi yapılacaktır. 2019 ikinci döneminde ilimiz genelinde 12 proje onaylanarak Bakanlığımız tarafından desteklenmiştir. Bugün törenle başlamış olan ‘Geleceğe Değer Katan Hayatlar’ Projesi burada eğitim gören öğrencilerimizin eğitimine katkı sağlayacak aynı zamanda hayata hazırlanmaları, sosyal sorumluluk bilinçlerinin gelişmesine önemli bir katkı sağlayacaktır. Proje Mart, Nisan ve Mayıs aylarında devam edecek. Bakanlığımızın gelecek nesillere başta spor faaliyetleri olmak üzere akademik ve kültürel destek sağlamak konusundaki çalışmaları bizlere şevk veriyor.Her ay farklı etkinlikler ve farklı konukların katılacağı bu proje Milas’ımıza, gençlerimize ve tüm eğitim camiasına hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bu haber toplam 450 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.