Gelecek Partisi Dalaman İlçe Kongresi yapıldı

Gelecek Partisi Dalaman İlçe Kongresi yapıldı
Gelecek Partisi, Muğla’da ilk kongresini Dalaman’da yaptı. Gelecek Partisi Muğla ve ilçelerinde de teşkilatlanma çalışmalarını hızlandırdı. Gelecek...

Gelecek Partisi, Muğla’da ilk kongresini Dalaman’da yaptı. Gelecek Partisi Muğla ve ilçelerinde de teşkilatlanma çalışmalarını hızlandırdı. Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman, “Gelecek partisi insan onurunu korumak ve insan onuruyla yaşamasını sağlayabilmek için bütün baskılara rağmen yola çıkmıştır” dedi.

Sinem Korkmaz

Gelecek Partisi, Muğla’da ilk kongresini Dalaman’da yaptı. Gelecek Partisi Muğla ve ilçelerinde de teşkilatlanma çalışmalarını hızlandırırken, Dalaman'da tek liste ile gidilen kongrede başkanlığa İlyas Karataş seçildi. Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman, “Gelecek partisi insan onurunu korumak ve insan onuruyla yaşamasını sağlayabilmek için bütün baskılara rağmen yola çıkmıştır.” dedi.

Gelecek Partisi Dalaman 1. Olağan genel kurulunda tek liste ile gidilen seçimde İlçe Başkanlığına İlyas Karataş seçilirken, Yönetim kurulu üyeliklerine, Ali Kara, Kudret Söğüt, İsmail Turan, Nihat Aldemir, Yasin Serin, Fikri Şahin, Cevdet Gaygılı, Oktay Arıkan, Efriz Karataş, Faruk Kara, Onur Demirtaş, Murat Darıcıoğlu, Durmuş Avcı ve Hülya Kopar seçildi.

“ŞİMDİ YENİ BİR ŞEY SÖYLEME ZAMANI DİYE YOLA ÇIKTIK”

Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman, “Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu‘nun çağrısıyla 152 yiğit adamla şimdi yeni bir şey söyleme zamanı diye yola çıktık. Kenarda beklemek olmaz bu meşakkatli ve uzun yolda bir kenarda durulmaz diyerek bizlere omuz veren,  uzattığımız eli tutarak gücümüze güç katan yönetim kurulu üyelerimize, dava arkadaşlarıma delegelerimize teşekkür ederim.  Gelecek partisi insan onurunu korumak ve insan onuruyla yaşamasını sağlayabilmek için bütün baskılara rağmen yola çıkmıştır. Cesareti olmayanın devleti ayakta kalamaz, özgürlük ve adaletin yolu kurumların güçlü demokrasiden geçer. İnşallah Gelecek Partisi ülkemizde kaybolmak üzere olan Adaleti, Demokrasiyi sizlerle el ele vererek sağlayacaktır” dedi.

Esas sıkıntıların yeni başladığını söyleyen Kayaman, “Arkadaşlarımızla Muğla’da ilçelerimizde, esnafımızı sanatkârlarımızı, sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek onlarla hasbihal ettik, sorunlarını dinledik, andemi öncesi ve günümüzde esnafımızın ortak sorunu, kirasını vergisini, sigortasını ödeyemediği pandemi sürecinde zarar gören sektörlerden biri olduğudur. Esnaflarımızı borçlandırarak güçlendiremezsiniz, günümüz esnafı, sanatkârı, iş insanları yarınına şüpheyle ve korkuyla bakıyor. Değerli hazirun geçtiğimiz günlerde yalancı bahar yaratıldı esas sıkıntıları şimdi yaşamaya başladık, parasal gelişme doğru kullanılmadığı için enflasyon hortlayacaktır.

Gelecek partisi bu gidişata siz değerli dava arkadaşlarımızla dur diyecektir, biz meseleleri sorunları

tartışmayı unuttuk gelin oturalım konuşalım hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız” şeklinde konuştu.

“HİÇBİR ŞEY BİTMEDİ HER ŞEY YENİDEN BAŞLIYOR”

İl Başkanı Kayaman sözlerine şöyle devam etti: “Sayın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun dediği gibi birileri parti kuramazlar, kursalar da adam bulamazlar pandemi dönemi örgütlenemezler diyerek algı yarattılar arkadaşlar hiçbir şey bitmedi her şey yeniden başlıyor bizde. Gelecek Partisi olarak 81 ilde teşkilatlanmamızı tamamlıyoruz. 72 ilde yapılandık 44 ilde 450 ilçede kongrelerimizi gerçekleştirdik. Allah’ın izniyle sizlerin desteğiyle 1 Kasım da büyük bir coşkuyla Büyük Olağan Kongremizi gerçekleştirdik. Artık erken veya zamanın da yapılacak seçimlere katılmaya hak kazandık. Çocuklarımızın yarınları için, gençlerimiz için, işçimiz için, emeklerimiz için, esnafımız için, EYT için 3600 ek gösterge bekleyen polislerimiz, hemşirelerimiz, memurlarımız için, çiftçimiz için, ülkemizin dış politikadaki itibarı için, Türk Lirasının değeri için, Adalet ve Özgürlük ve Demokrasi için İlim ve Bilim ile Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda güçlendirilmiş parlamenter sistemi getirmek için, sizlerle birlikte doğru adımlar atarak sorunlarımıza gerçekçi ve bilimsel çözümler üretmek mümkündür. Katılımcı demokrasinin şartları yerine getirildiğinde üstesinden gelemeyeceği hiçbir sorun yoktur. Parti içinde eşitlerin görev aldığı herkesin çözümlere ortak olacağı bir yönetimde ben senden üstün değilim, söyleyecek sözü olanı dinleyeceğiz, ulaşılamaz olmayacağız bağımsızlığımıza göz diken içerdeki ve dışardaki mihraplar bizleri karşısında bulacaktır. Değerli hazirun temiz siyaset, yolsuzlukla mücadele, şeffaflık, güçlü ekonomi İnşallah gelecekle gelecektir. Sizlerle birlikte Vatana, Millete, Devlete, Muğla’mıza hizmet etmek için çıktığımız bu yolda biz Ömer aramıyoruz, biz Ömer’in adaletini getireceğiz. Dalaman Kongresinin hayırlara vesile olmasını diler hepinizi sevgi ve saygıyla selamlarım Allah yardımcımız olsun”

Bu haber toplam 998 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.