Gelecek Partisi İlçe Başkanlığı’nda toplu istifa

Gelecek Partisi İlçe Başkanlığı’nda toplu istifa
Gelecek Partisi Dalaman İlçe Başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve İl Teşkilat Başkanı Eren Karalı istifa etti. İstifaya yönelik açıklamada bulunan İlçe Başkanı İlyas Karataş, “Sorunlarımızı bilen ve bütün bunlara sessiz...

Gelecek Partisi Dalaman İlçe Başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve İl Teşkilat Başkanı Eren Karalı istifa etti. İstifaya yönelik açıklamada bulunan İlçe Başkanı İlyas Karataş, “Sorunlarımızı bilen ve bütün bunlara sessiz kalarak, İl Başkanı Selahattin Kayaman’ın başarısızlığının arkasında duran genel merkez ve tüm yetkililer sayesinde Dalaman’da Gelecek Partisini sonlandırıyoruz” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun yarın saat 09:00’da Milas’ta İlçe Hizmet Binası açılışına ve ardından saat 13:30’da Fethiye İlçe Kongresine katılması beklenirken, Gelecek Partisi Dalaman İlçe Başkanlığı’ndantoplu istifa haberi geldi.

Gelecek Partisi Dalaman İlçe Başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve İl Teşkilat Başkanı Eren Karalı istifa etti.

“Sorunlarımızı bilen ve bütün bunlara sessiz kalarak, İl Başkanı Selahattin Kayaman’ın başarısızlığının arkasında duran genel merkez ve tüm yetkililer sayesinde Dalaman’da Gelecek Partisini sonlandırıyoruz” diyen İlçe Başkanı İlyas Karataş toplu istifa ile ilgili açıklamada bulundu.

Sorunlara çözüm araştıracak, siyasetin nasıl doğrulukla yapılacağını göstermelerine fırsat verilmediğini belirten Karataş, “Muğla Gelecek Partisi Kurucusu İl Yönetim Kurulu üyeliğiyle başlayıp Dalaman Kurucu İlçe Başkanı olarak devam ettiğim ilçe başkanlığından şahsım ve benimle bu davaya gönül vermiş değerli yönetim kurulu üyelerimle birlikte istifa etmiş bulunmaktayız. İlçe başkanı olarak, Derdi vatan millet olan ülkesine hizmet etmek isteyen samimi güzel insanlardan yönetim oluşturduk ve yola çıktık. Bizler gelecek partisinin programını ve tüzüğünü okuduk onun siyasetini yaptık, adil olduk, samimi olduk, şeffaf olduk. Ülkemizin geleceği olacağımızı zannettik. Dalaman ilçemizde gece gündüz canla başla çalıştık. Partimize üye değil, gönülden inanan dava arkadaşları kazandık. 13 ilçemiz içerisinde ilçe kongresini yapan tek ilçe olarak tek ilçe olarak başarımızı gösterdik. Bizleri gururla alkışlamak destek olmak yerine küçümseyen önemsemeyen il başkanımıza başarımızı armağan etmiştik. Sorunlarımızı bilen ve bütün bunlara sessiz kalarak Selahattin Kayaman’ın başarısızlığının arkasında duran genel merkez ve tüm yetkililer sayesinde Dalaman’da Gelecek Partisini sonlandırıyoruz. Bize desteklerini her zaman gösteren İl Teşkilat Başkanımız Sayın Eren Karalı yine arkamızda durduğu için şükranlarımızı sunuyoruz. İl Teşkilat başkanı Eren Karalı’da bizimle birlikte istifasını genel merkeze sunmuştur. Dalaman İlçe Başkanı olarak ben ve yönetimim ıslak imzalı istifalarımızı genel merkeze gönderdik. Bizleri destekleyen sizlere ve tüm dalaman halkına teşekkür ederiz” diye konuştu.

Bu haber toplam 513 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.