Gelecek Partisi Menteşe Kongresi yapıldı

Gelecek Partisi Menteşe Kongresi yapıldı
Gelecek Partisi Menteşe 1. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Tek aday ile gidilen kongrede Menteşe İlçe Başkanı Taner Akbulut oldu. İl Başkanı Selahattin Kayaman, “İl kongresine genel başkanımız Ahmet Davutoğlu ekibiyle beraber...

Gelecek Partisi Menteşe 1. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Tek aday ile gidilen kongrede Menteşe İlçe Başkanı Taner Akbulut oldu. İl Başkanı Selahattin Kayaman, “İl kongresine genel başkanımız Ahmet Davutoğlu ekibiyle beraber gelecek” dedi.

Ahmet Davutoğlu genel başkanlığında kurulan Gelecek Partisi, Muğla’da teşkilatlarını tamamlamaya devam ediyor. Menteşe 1. Olağan Kongresini gerçekleştirilen kongrede Menteşe İlçe Başkanı Taner Akbulut oldu.

Muğla’nın 4 ilçesinde yapılanmasını tamamlayan Gelecek Partisi, Menteşe kongresinin ardından Ortaca ve Bodrum kongrelerini tamamlayacak. İlçe Başkanı olan Akbulut, “Muğla’mıza hayırlı olarak bütün görevlerin üstesinden geleceğimizi inanıyoruz” dedi.

 “COVİD FIRSAT VERDİKÇE ESNAFIN YANINDA, SOKAKTA, PAZARDA OLACAĞIZ”

“Yapılandırmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor” diyerek açıklama yapan Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman, “Bugün Muğla ilimizin Menteşe Olağan 1. kongresi için bir aradayız. Gelecek Partisi olarak biz Muğla ilindeki yapılandırmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Pandemi nedeniyle yani inanları daha çok bir araya getirip bu covidle ilgili korumaya almayı düşündüğümüz için il binamızda fiziki olarak da yerimiz müsait kongremizi yaptık. Şimdi Taner başkanım yönetimini yaptı. Bundan sonra Taner Başkan covid fırsat verdikçe esnafın yanında, sokakta, pazarda olacak. İl başkanı olarak bizde onun destekçisiyiz” dedi.

“BÜYÜK KONGREMİZE GENEL BAŞKANIMIZ AHMET DAVUTOĞLU EKİBİYLE BERABER GELECEK”

Muğla İl kongresine genel başkan Ahmet Davutoğlu’nun katılacağını söyleyen İl Başkanı Kayaman, “Önümüzdeki süreçte muhtemelen mayıs ayı ortalarında Muğla il kongremizi yapacağız. Büyük kongremize genel başkanımız Ahmet Davutoğlu ekibiyle beraber gelecek. Büyük bir salonunda yapmayı düşünüyoruz. Tabii covid şartları ülke genelinde yasaklar ne olur ne olmaz onu önümüzdeki günlerde göreceğiz” dedi.

4 İLÇE TAMAMLANDI

İl kongresinde sürpriz açıklamalar yapacağını söyleyen İl Başkanı Kayaman, “Muğla’da yapılanma olarak 4 ilçemiz tamamlandı. 5. ilçemiz Ortaca, 6. ilçemiz de Bodrum olarak da kongremizi tamamlayacağız ve il kongresine gitmeyi düşünüyoruz. İl kongresinde hem Muğla hem de bizim yöresel olarak sürpriz açıklayacağımız konular var. Büyük kongrede açıklayacağız” şeklinde konuştu.

Akbulut’un yönetimi şu isimlerden oluştu:

Ali Ünal, İrfan Uysal, Seda Magul, Neşet Kaya, Şirin Yeşilyaprak, Ramazan Kılınçarslan, Ferhat Akbulut, Rabia Esen, Ceren Abay, Tuncay Kahraman, Erkan Özel, Ayhan Yıldız, Muharrem Yıldırım, Ersin Akbulut, Engil Yeşilyaprak

TANER AKBULUT KİMDİR?

1976 Erzurum doğumlu olan Taner Akbulut, 1986’dan beri Muğla’da ikamet ediyor. Emlakçılık işiyle uğraşıyor. Taner Akbulut, Gelecek Partisi Menteşe İlçe Başkanı olarak seçildi.

Bu haber toplam 519 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.