Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman: ‘’Güçlü yeni demokrasinin temellerini atacağız”

Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman:  ‘’Güçlü yeni demokrasinin temellerini atacağız”
Gelecek Partisi’nin gerçekleştirilen 1. Olağan Büyük Kongresinin ardından açıklama yapan Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman, ‘’Türkiye’de...

Gelecek Partisi’nin gerçekleştirilen 1. Olağan Büyük Kongresinin ardından açıklama yapan Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman, ‘’Türkiye’de güçlü yeni demokrasinin temellerini atacağız. Bu vizyona birikime sahibiz” dedi.

Sinem Korkmaz

Gelecek Partisi’nin 1. Olağan Büyük Kongresi 1 Kasım Pazar günü Ankara Altınpark’ta gerçekleşti.  Kongreye pandemi dolayısıyla kurultay delegeleri ve misafirler katıldı. Yapılan kongre sonrası açıklama yapan Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman ‘’Türkiye ‘de güçlü yeni demokrasinin temellerini atacağız. Bu vizyona birikime sahibiz” dedi.

Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Gelecek Partisi’nin projeler ve öneriler ürettiğini parti olarak büyük eşiği aştığımızı, Ankara’da ‘Gelecek senin, Gelecek Türkiye’nin’ diyerek gerçekleştirilen 1. Olağan Büyük Kongremizde artık yeni bir döneme başlıyoruz. Kurucu Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu yaptığı açıklamasında haklı. Parasal gelişme, doğru kullanılmadığı zaman enflasyon hortlayacaktır, parasal büyüme kontrol edilmezse çöküş başlar. Esas sıkıntılar şimdi görülmeye başladı. Bu atılım Gelecek Partisini sadece laflarla değil önerilerle, projeler siyasi yaşantısına devam ettiğinin göstergesidir. Bizler yapacağımız ve yaptığımız çalışmalarla ülkemize ve milletimize yarar sağlamak, refahı yeniden sağlamak mücadelesindeyiz. Bu nedenle attığımız adımlarla Türkiye de yeni ve güçlü demokrasinin temellerini atacağız. Bu bilgiye, vizyona ve vitrine sahibiz” dedi.

Bu haber toplam 562 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.