Gelecek Partisi’ne İki İsimde Muğla’dan

Gelecek Partisi’ne İki İsimde Muğla’dan
Neval ÇOLAK- AK Parti ile yollarını ayıran eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, kurduğu Gelecek Partisi için yasal başvuruda bulunmasının ertesi günü kameraların...

Neval ÇOLAK- AK Parti ile yollarını ayıran eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, kurduğu Gelecek Partisi için yasal başvuruda bulunmasının ertesi günü kameraların karşısına geçti. "Bizim bir Geleceğimiz var" sloganıyla partinin kurucular kurulunu tanıtmak için sahneye çıkan Davutoğlu açıklamalarda bulundu. Yeni partinin ismi "Gelecek Partisi" olarak açıklandı. Davutoğlu konuşmasında; “ Başkanlık Sistemi devam ettiği takdirde demokratik toplum düzenini sürdürmek mümkün olmayacaktır." sözleriyle eleştirdi.

Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi’nin 154 kurucular kurulu üyelerini tanıttı. Gelecek Partisi kurucu kurulu üyeleri arasında Muğla’dan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Recep Şener ve Fethiye doğumlu Mimar Selahattin Kayaman yer aldı.

Eski AK Partili Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun öncülük ettiği Gelecek Partisi’nin Kurucular Kurulu listesinde dikkat çeken bir isim Kayaman, Ak Parti’nin de kurucuları arasında yer almış, Ak Parti meclis üyesi olarak görev yapmış, genel seçimlerde milletvekili aday adayı aynı zamanda yerel seçimlerde ise belediye başkanı aday adayı olmuştu.

Bu haber toplam 1971 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.