geleneksel ödül töreni

geleneksel ödül töreni
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Muğla Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen TÜFAD Gecesi ve Ödül töreni CNS tesislerinde...

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Muğla Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen TÜFAD Gecesi ve Ödül töreni CNS tesislerinde gerçekleştirildi. Geceye Vali Yardımcıları Salih Gürhan ve Mestan Yayman, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Veli Çelik, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Top, Futbol İl Temsilcisi Ali Karakaya, Futbol Hakemleri Gözlemci Derneği Başkanı Ali Zağlı, İl Hakem Kurulu Başkanı Ceyhun Güngör, İl Dernekler Müdürü Cengiz Demirci, Belediye Başkanları ve hakemler katıldı.

Gecede konuşan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Genel Sekreteri ve Muğla Şube Başkanı Alaaddin Naganlu, “Sizlerle olmaktan mutluyum. 1966 yılında kurulduk. 13yıldır bu ödül törenini aksatmadan yapıyoruz.  2011-2012 sezonunu başarılı antrenörlerinin ödüllerini vereceğiz. Bugün Türk antrenörlüğü büyük mesafe kaydetti. Bunun örneği Fatih Terim ve Aykut Kocaman. Bu hocalarımız çalıştırdıkları Galatasaray ve Fenerbahçe takımlarını başarıdan başarıya koşturuyor. Türk halkının onuru ve gururu oldular. Türk halkı olarak kendi değerlerimize sahih çıkmak zorundayız. Eğer kendi değerlerimize sahip çıkarsak başarı zaten gelecektir. Çok titiz bir çalışmanın sonunda 2011-2012 sezonunda başarılı olan futbol antrenörlerimizi ödüllendireceğiz. Bunun için başta şubemiz üyesi olması, sezon boyunca müsabakalarda disiplin cezası almamış olması, sezon boyunca takımda aralıksız olarak görev yapmış olması ve başarıyı yakalamış olması şartı var. Bu kriterlere uyan şubemiz üyeleri ödül almaya hak kazandı” dedi.

Bu haber toplam 533 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.