GENÇ MEMUR-SEN’DEN İLMAN’A ZİYARET

GENÇ MEMUR-SEN’DEN İLMAN’A ZİYARET
Muğla Genç Memur-Sen İl Temsilcisi İsmail Gökbel ve beraberindeki heyet,  Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman'ı makamında ziyaret etti.Spor çalışmaları kapsamında işbirliği yaptıklarını söyleyen Genç Memur...

Muğla Genç Memur-Sen İl Temsilcisi İsmail Gökbel ve beraberindeki heyet,  Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman'ı makamında ziyaret etti.

Spor çalışmaları kapsamında işbirliği yaptıklarını söyleyen Genç Memur İl Başkanı İsmail Gökbel, “Genç Memur-Sen başkanlığı olarak, Gençlik ve Spor Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatlarıyla sürekli irtibat halinde genç yönetici ve çalışanlarımızın sorunları ve çözümü noktasında iş birliği yapıp geleceğin Türkiye’sinin daha müreffeh ve lider bir ülke olması için çalışmalarımız sürüyor. Bu kapsamda Muğla Gençlik ve Spor İl Müdür Ömer İlman Bey ile olan çalışmalara ayrıca önem vermekteyiz. Bu amaçla gençlik haftası münasebetiyle yaptığımız ziyaret ile il ve ilçelerde genç kardeşlerimizin neler yaptığını ele aldık. Müdürümüzün yapıcı iş birliği tavrı bizleri oldukça memnun etti. Kendisine teşekkür eder, birlikte çok daha verimli çalışmalar yapmayı temenni ediyoruz” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ise, nazik ziyaretlerinden dolayı Gökbel’e teşekkür ederek, gençlere spor konusunda destek olmaktan mutlu olduklarını dile getirdi.

Bu haber toplam 286 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.