Genç müzisyenden 6 gündür haber alınamıyor

Genç müzisyenden 6 gündür haber alınamıyor
MUSTAFA İNCİ Muğla’nın Seydikemer ilçesi Gömbe Yaylasında tek başına 20 Haziran’da kamp kuran müzisyen Metin Kor’dan günlerdin haber alınamıyor. Jandarma ve AFAT ekipleri günlerdir genç müzisyeni aramasına rağmen bir...

MUSTAFA İNCİ Muğla’nın Seydikemer ilçesi Gömbe Yaylasında tek başına 20 Haziran’da kamp kuran müzisyen Metin Kor’dan günlerdin haber alınamıyor. Jandarma ve AFAT ekipleri günlerdir genç müzisyeni aramasına rağmen bir iz bulamadı. Kaldığı çıdar yırtılmış halde bulunan müzisyen Metin Kor’un eşi Evin Doğan Kor “ eşimin kaçırıldığını düşünüyorum” dedi. Ünlü sanatçı Onur Akay’da kendisine ait internet sitesinde Metin Kor’un kaybolduğunu günlerdir kendisinden haber alınamadığı duyurdu. Muğla AFAT yetkilileri ise bölgede aramaların devam ettiğini söyledi.

Çadırı yırtılmış halde bulundu

43 yaşında ki Müzisyen Metin Kor 20 Haziran tarihinde Muğla’nın Seydikemer ilçesi Gömbe Yaylasında kamp kurdu. İlk geceyi kaldığı çadırda geçirdiği öğrenilen Metin Kor’dan bir daha haber alınamadı. Eşi Evin Doğan Kor durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine giden jandarma ekipleri Metin Kor’un çadırının yırtıldığını ancak tüm eşyalarının çadırın içerisinde olduğunu gördü. Jandarma ekipleri durumu savcılığa ve AFAT ekiplerine bildirdi. Jandarma ve AFAT ekipleri günlerdir kaybolan müzisyen Metin Kor’u arıyor.

Eşimi kaçırmış olabilirler

Müzisyen Metin Kor’un eşi Evin Doğan Kor “Eşim kafa dinlemek için Gömbe yaylasına gitti. İlk gece telefonla görüştük. Ancak ertesi günü kendisinden haber alamadık. Çadırına yırtılarak girilmiş. Yanında götürdüğü eşyaların hepsi çadırında. Eşimin birileri tarafından kaçırıldığını düşünüyorum. Jandarma ve ekipleri günlerdir arıyor. Ancak sonuç çıkmadı. Eşimin hayatından endişe ediyorum” dedi. Ünlü sanatçı Onur Akay, kendi internet sitesinden genç müzisyen ve kişisel gelişim uzmanı Metin Kor’dan 6 gündür haber alınamıyor şeklinde duyurdu. Muğla AFAT yetkilileri ise bölgede aramaların devam ettiğini söyledi.

Anadolu Üniversitesi Klasik Arkeoloji Bölümü mezunu olan Metin Kor, müzisyenliğinin yanı sıra yaşam koçluğu ve kişisel gelişim uzmanlığı da yapıyordu. Kor, söz ve müziklerinin kendisine ait olduğu ‘En Güzel Sensin’, ‘Mavi’, ‘Senmişim’, ‘Yanı Başıma’ ve ‘Üzüm Güzeli’ isimli şarkılarıyla tanınıyor.

Bu haber toplam 978 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.