Genç Ofis’te Sona Yaklaşılıyor

Genç Ofis’te Sona Yaklaşılıyor
Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi arasında 2020 Yılı Şubat ayında Taslak Protokolü imzalanan Genç Ofis’te...

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi arasında 2020 Yılı Şubat ayında Taslak Protokolü imzalanan Genç Ofis’te sona yaklaşılıyor.

Spor Servisi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi arasında Gençlik Ofisi Kültür, Sanat, Spor, Eğitim İşbirliği Ek Protokolü, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek tarafından imzalandı.

İmzalanan Protokol sonrası Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ile İl Müdürü Ömer İlman, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi yerleşkesinde bulunan ve tadilatı devam eden “Genç Ofis” binasında incelemelerde bulundular.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, “Sanat, spor ve kültür çalışmalarının yapılabileceği böyle yerlerin bu tür alanlarda kendini geliştirmek isteyen üniversite gençliğinin çalışmalarına olumlu sonuçları olacaktır. Genç Ofis’in gençlerin zihinlerindeki fikirleri somuta dönüştürebilmelerine, iyi ilişkiler kurabilmelerine, kendini ifade edebilen, geleceğin çalışkan, girişimci ve özgüveni yüksek bireylerin yetişebilmesine büyük katkıda bulunacağına inanıyorum. Bu vesileyle emeği geçen herkese teşekkür ediyor, üniversitemize ve gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile birlikte gençler için oldukça faydalı bir hizmete ortak olmaktan memnuniyet duyduğunu dile getiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, “Toplumda sosyal barışın sağlanmasına yönelik projelerin üretileceği Genç Ofis’te yürütülecek her proje ve her etkinlik üniversite gençlerimizin kişisel gelişimine de katkı sağlayacaktır. Bakanlığımızca ulaşılmayan genç kalmasın düşüncesi ile Üniversite içinde 300 metrekarelik binanın tadilatında sona yaklaşmış bulunmaktayız. Genç Ofis ile Üniversitede okuyan gençlerimize yönelik Gençlik Merkezi hizmetlerimizi sunacağız. Gençlerimizin her türlü bağımlılıktan uzak bir şekilde yaşamaları amacıyla gençlere yönelik kurslar, kültür, sanat ve spor etkinlikleri, sosyal sorumluluk projeleri, kişisel gelişim atölyeleri ile gençlerin evi olacak bu projemiz İl Müdürlüğümüze, Üniversitemize ve tüm gençlerimize hayırlı olsun.” dedi.

Bu haber toplam 819 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.