Genç Parti Menteşe İlçe Kongresini Gerçekleştirdi

Genç Parti Menteşe İlçe Kongresini Gerçekleştirdi
Güzide Kasım - Türkiye genelinde 2007’den bu yana faaliyetlerine ara veren Genç Parti, siyasi çalışmalara başladı.Menteşe İlçe Başkanlığı Kongre...

Güzide Kasım - Türkiye genelinde 2007’den bu yana faaliyetlerine ara veren Genç Parti, siyasi çalışmalara başladı.

Menteşe İlçe Başkanlığı Kongre seçimi ilçe başkanlığı binasında gerçekleştirdi.

Kongreye Milas İlçe Başkanı Talat Tuzak, Milas İlçe Başkan Yardımcısı Nadir Kölecik, İzmir İl Başkanı Koray Gümüş, Bodrum İlçe Başkan Vekili İbrahim Özükara, İzmir İl Sekreteri Uğur Ok, İzmir Foça ilçe Başkanı Hakan Sayıner, Ortaca İlçe Başkanı Fatma Biçer ve parti üyeleri katıldı.

Seçime tek aday giren Mehmet Şahan, Genç Parti Menteşe İlçe Başkanlığına getirildi.

Kongre de konuşan Menteşe İlçe Başkan adayı Mehmet Şahan; “Bugün burada sizlerle birlikte, beraber olmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum. Ve gerçekten şu an çok mutluyum. Genç Parti üyeleri olarak doğduğumuz günden bu güne değin çocukluğumuz, gençliğimiz, sevinçlerimiz, kederlerimiz kimi  zaman incelip uzayarak, kimi zamanda bükülerek bu günlere geldik. Bu günümüze baktığımda Türkiye’mizin zor günlerden geçtiğini görüyorum. Bu anlamlı buluşmayı düzenleyen değerli başkanım Sayın Esen Öztürk’e şükran ve minnetlerimi sunar bundan sonraki daha nice yıllara ulaşması temennisiyle en derin sevgi ve saygılarım sunarım” dedi.

Menteşe İlçe Başkanı olan Mehmet Şahan’ın yönetim kurulu listesinde Soner Kırbaş, Naciye Bakır, Hüseyin Bakır, Cumhur Ceylan, Gülayşe Şahan, Nurcan Şahan yer aldı.

Bu haber toplam 1636 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.