Genç sporcu Aleyna’nın hedefi Milli Takım

Genç sporcu Aleyna’nın hedefi Milli Takım
Ege Yıldızları Spor Kulübünde 2018 tarihinde hokey oynamaya başlayan 12 yaşında ki Aleyna Satılmış’ın en büyük hayali milli takım forması giymek....

Ege Yıldızları Spor Kulübünde 2018 tarihinde hokey oynamaya başlayan 12 yaşında ki Aleyna Satılmış’ın en büyük hayali milli takım forması giymek. Hedeflerine ulaşmak için süreli antrenman yaparak kendini geliştirdiğini söyleyen Satılmış, “En büyük hedefim ve hayalim milli takım forması giymek. Hedefime ulaşabilmek için elimden gelen her şeyi yapıyorum” dedi.

Sinem Korkmaz

2018 yılında Ege Yıldızları Spor Kulübünde Hokey oynamaya başlayan 12 yaşındaki genç sporcu Aleyna Satılmış’ın en büyük hayali ve hedefi milli takım forması giyebilmek. Milli takımda yer alan, takım arkadaşı Aleyna Başbuğ örnek aldığını söyleyen Satılmış, “5 gün hiç aksatmadan antrenmanlarıma devam ediyorum. Hedefime ulaşabilmek için elimden gelen her şeyi yapıyorum” dedi.

Takım antrenörü Serkan Şen, “Takımımızda iki Aleyna olduğu için, Aleyna Satılmış’a küçük Aleyna deriz. Küçük diyoruz ama gün geçtikçe boy olarak büyük Aleyna’yı geçmiş durumda. Aleyna hafta 5 gün hiç aksatmadan antrenmanlara katılır. Hedefi milli takım ve bunun için de çok çalışıyor. Milli takımda yer alan büyük Aleyna’yı örnek alıyor. Bu şekilde istikrarlı çalışmaya devam ederse sporcumun hedefine ulaşacağını düşünüyorum. Aleyna bu sene U14 takımıyla Türkiye 2’nciliği başarısını elde etti. Seneye Süper Lig takımında kadroya girebilir” dedi.

Hedefine ulaşmak için elinden elen her şeyi yaptığını söyleyen Aleyna Satılmış, “ 2 sene önce takıma dahil oldum. Bu süreçte kendimi hocalarım ve takım arkadaşlarımın desteği ile oldukça geliştirdi. Hokey alanında başarılarımı arttırmak istiyorum. en büyük hedefim ve hayalim milli takım forması giymek. Bunun içinde elimden gelen her şeyi yapıyorum. Haftanın 5 günü antrenmanlarımız oluyor. Takım arkadaşı Aleyna Başbuğ’u örnek alıyorum. Bir gün onun gibi milli takım formasını giyeceğime inanıyorum. Hedefime ulaşabilmek için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Planlı ve istikrarlı çalışmalar sonucu amacıma ulaşacağımı düşünüyorum. Öte yandan bize karşı inancını kaybetmeyen ve bize her geçen gün biraz daha deneyim kazandıran antrenörümüz Serkan hocamıza çok teşekkür ederim” dedi.

Bu haber toplam 619 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.