Genç sporculara ödül sözü

Genç sporculara ödül sözü
Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Fethiye Şubesi voleybol takımı, Kaymakam Ekrem Çalık’ı makamında ziyaret etti.Gençler liginde şampiyonaya...

Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Fethiye Şubesi voleybol takımı, Kaymakam Ekrem Çalık’ı makamında ziyaret etti.

Gençler liginde şampiyonaya katılan gençlere kitap hediye eden Kaymakam Çalık, şampiyonada birincilik getirdikleri takdirde çeyrek altın sözü verdi. Fethiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü İsa Eseoğlu, Toplum Destekli Polis Memuru Nazan Ünal ve Erdem Kullukçu ile Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Fethiye Şubesi voleybol takımını makamında ağırlayan Kaymakam Ekrem Çalık, gençler liginde şampiyonaya katılan takıma kitap hediye etti. Gençlerin spora yönelmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Çalık, “ “Spor gibi güzel bir faaliyet alanına yöneldiğiniz için sizi tebrik ediyorum. Burada aile ve sosyal politikalar bakanlığı ilçe sorumlusu İsa Eseoğlu, Emniyet Teşkilatımızın toplum polisi sosyal sorumluluk projesi olarak geliştirdiler. Benim tavsiyem öncelikle okulda eğitim hiçbir şekilde bırakmayın ama mutlaka bir spor dalında bütün gençlerin uğraşması lazım. Profesyonel ya da amatörce olsun sporun sınırsız faydaları var. Hem sağlığa hem sağlıklı düşünmeye her yönüyle faydalı. Gireceğiniz müsabakalarda başarılı olacağınıza inanıyorum. Size hediye ettiğimiz kitap okumanız için hediyedir. Üst başarılarda daha iyi hediyeler vereceğimize söz veriyoruz. Eğer şampiyonluk getirirseniz İsa Bey size birer çeyrek altın alacaktır” dedi. Fethiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü İse Eseoğlu, “Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Fethiye Şubesi voleybol takımı olarak Sayın Kaymakamımız Ekrem Çalık’ı ziyaret ediyoruz. Gençlerimiz gençler ligin de şampiyonaya katıldılar. Şimdide bölgesel ligde mücadele edecekler. Emniyet müdürlüğümüz ve kulübümüzle yürütülen proje kapsamında ‘Filede başarılı, hayatta başarılı gençlik’ kapsamında kulüp çalışmalarımızı yürütüyoruz. İnşallah gençlerimiz başarılı olacaklar” dedi.

(Hasan Telli)

Bu haber toplam 661 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.