Gençler bilinçli olmalı

Gençler bilinçli olmalı
Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, MİLİMDER ve İşler Yayın Grubu işbirliğinde, Milas’ta LGS ve YKS’ye hazırlanan öğrenci gruplarına yönelik yeni sınav sistemi hakkında seminer verildi.Milas Belediye Toplantı Salonu’nda...

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, MİLİMDER ve İşler Yayın Grubu işbirliğinde, Milas’ta LGS ve YKS’ye hazırlanan öğrenci gruplarına yönelik yeni sınav sistemi hakkında seminer verildi.

Milas Belediye Toplantı Salonu’nda dün gerçekleştirilen seminere; Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Eğitim Danışmanı ve Kişisel Gelişim Uzmanı Sinan İpek; lise girişe ve üniversite sınavlarına hazırlanan gençlere, yeni sınav sistemi hakkında seminer verdi.

Seminerde; stresi ve kaygıyı azaltmak, odaklanarak çalışmak, sınavlarda başarılı olmak için yapılması gerekenler anlatıldı. Eğitim Danışmanı ve Kişisel Gelişim Uzmanı Sinan İpek'in sunduğu seminerde, gençlerin daha bilinçli olması gerektiği vurgulandı. Değişen sınav sistemi ve yeni nesil eğitim bilinci odaklı seminer gerçekleştirildi.

Seminer boyunca önemli gördüğü yerlerin not tutulmasını isteyen İpek, "Bu süreçte sivilceleriniz de çıkacak, saçlarınız da dökülecek, gözleriniz de uykusuzluktan kayacak ama olsun, bırakın. Acı yoksa başarı yok" dedi.

Seminer, soru ve cevapların ardından sona erdi.

Bu haber toplam 548 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.